Aşk İlişkileri Kaçamak yapıyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben evliyim, her fırsatta kaçamak yapıyorum, duygusal değilim, tamamen tensel, sizde yapıyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Kaçamak yapıyor musunuz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Esmer4242 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Emin ol karinda kacamak yapiyordur. her kadin aldatildigni anlar birsey demiyorsa oda baskasiyla beraber oluyrt demek. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Esmer4242 +1 yıl Sen gul bakali siz erkekler kendinizi zeki saniyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Zeki değilim ki, sadece farklı kızları seviyorum Yorumla
Nenvarkuzumx Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Umarim karinda aynisini yapiyodur cunku sen bunu hakediyorsum 2 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
kalbimacıyorrrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Böyle pis insanlar evlenesin ya oksijen israfısınız yemin ediyorum acıyorum size gerçekten 3 11 Yorumla Soran +1 yıl Bende çok aciyorum kendime, virüs var diye çok seyreklesti😂😂 Yorumla kalbimacıyorrrrr +1 yıl Yazık gerçekten sana yazık bu kadar düşmüşsün ulan sana adam denmez karakterine sçım senin gereksiz Yorumla Soran +1 yıl Senin kalbin daha çok acır 😂😂 Yorumla kalbimacıyorrrrr +1 yıl En azından bir kalbim var benim senin gibi seviyesiz değilim hayvanlar bile daha insan Yorumla Soran +1 yıl Sen acı çekmeye devam et 😀 Yorumla kalbimacıyorrrrr +1 yıl Adam gibi çekiyorum acımı senin gibi kendimi rezil etmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğin nerede, acaba hangi kızla birlikte, senden sonra kaç kızın elini tuttu, sahip çıkamadın mı yoksa😂😂 Yorumla kalbimacıyorrrrr +1 yıl Ben sevdim karar ona kalmış en azından adam gibi seviyorum ben senin gibi değilim Yorumla Soran +1 yıl Afferim sana😂😂😂 Yorumla kalbimacıyorrrrr +1 yıl Rezilsin Yorumla Soran +1 yıl Mutluyum😀😀😀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen şimdi eşimide seviyorum dersin 4 3 Yorumla Soran +1 yıl Seni mi sevicem bide😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah sizin gibileri ıslah etsin Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her gün aynı yemek tat kaçırır arada farklı tatları da denemek gerekir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Emin ol karinda kacamak yapiyordur. her kadin aldatildigni anlar birsey demiyorsa oda baskasiyla beraber oluyrt demek.
😂😂😂
Sen gul bakali siz erkekler kendinizi zeki saniyorsunuz
Zeki değilim ki, sadece farklı kızları seviyorum
Umarim karinda aynisini yapiyodur cunku sen bunu hakediyorsum
😂😂
Böyle pis insanlar evlenesin ya oksijen israfısınız yemin ediyorum acıyorum size gerçekten
Bende çok aciyorum kendime, virüs var diye çok seyreklesti😂😂
Yazık gerçekten sana yazık bu kadar düşmüşsün ulan sana adam denmez karakterine sçım senin gereksiz
Senin kalbin daha çok acır 😂😂
En azından bir kalbim var benim senin gibi seviyesiz değilim hayvanlar bile daha insan
Sen acı çekmeye devam et 😀
Adam gibi çekiyorum acımı senin gibi kendimi rezil etmiyorum
Sevdiğin nerede, acaba hangi kızla birlikte, senden sonra kaç kızın elini tuttu, sahip çıkamadın mı yoksa😂😂
Ben sevdim karar ona kalmış en azından adam gibi seviyorum ben senin gibi değilim
Afferim sana😂😂😂
Rezilsin
Mutluyum😀😀😀
Sen şimdi eşimide seviyorum dersin
Seni mi sevicem bide😀
Allah sizin gibileri ıslah etsin
😀😀
Her gün aynı yemek tat kaçırır arada farklı tatları da denemek gerekir
Helal olsun karşime bende yapıyorum hiç anlamıyor
Yapmıyorum
Eşinle beraber yap gruplara katıl
Arada bir