en sevdiğim konulardan birisi en kötü baskılar altında bile duygularimi saklayabilirim çok güzelde yalan söylerim konuyu bi anda baska. bir yere taşıyabilirm karşıdaki fark etmeden korku duygum yok karşıdaki kisi bendne suphelenmeye. başladığı an ufak bi sersemliyorum bunu hissettiğim zaman ama her şeyi kontrol altina alabilirim dipnot: Yalan söylemeye teşvik etmiyorum yalanı sadece iyilik için söylerim
Bütün duygularımı.. tüm olaylara yüzeysel davranıp, belli etmemeyi başarabilirim. Sadece gerçekten tanıyan fark edebilir. Gerçi yaşlandıkça bunu daha az başarıyorum, çünkü yaşın verdiği bir duygusallık var, saklamak zor 😂
Ciddi ortamlarda gulmemek, heme bide komik geldiyse milletin davranisi ben gulerim. Patlarim. Bide dedemin konusuldugu ortamlarda aglamamak benim icin cok zor. Aglarim. Tutamiyorum ben kendimi ya neyse o. Icimdeki aninda ortaya cikiyor.
Düzce çilimli mi 😄 Birde Düzce'de mahrumiyet bölgesi Yıfılca var Yığılıca da biz yıfılca diyorduk arkadaş kızıyordu 🤣 Cidden de mahrumiyet bölgesi ama hem uzak hem yolu sapa 🤣