Kişilik & Karakter Sizin için duygularınızı gizlemek mi yoksa ifade edebilmek mi zor? -Rebel_Lilith- Takip Et Bilge Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Selam KS sakinleri 😊 Kendi adıma gizlemek zor... 🎈😃Her hissettiğimi yansıtıyorum. 🎈 Sizin için duygularınızı gizlemek mi yoksa ifade edebilmek mi zor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Pozitif duyguları ifade etmek kolay.. Negatifleri de gizlemek.. 1 0 Yorumla
erkomerko Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İfade etmek, çok rahat gizlerim ama ifade edemem. 1 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Gizlemek zor yalan soylim utanim heyecanlanim hemen kizarir yanaklarim 1 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Gizlemeyi tercih etmiyorum ki, şappadanak ne varsa içimde söylerim. 😅 1 0 Yorumla
Selcukdonmez3435 Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kalbimden geçenle ağızımdan çıkan aynıdır. 1 0 Yorumla
yoncaokyanus Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben de aynı , dobra bir insanimdir😄 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Pozitif duyguları ifade etmek kolay.. Negatifleri de gizlemek..
İfade etmek, çok rahat gizlerim ama ifade edemem.
Gizlemek zor yalan soylim utanim heyecanlanim hemen kizarir yanaklarim
Gizlemeyi tercih etmiyorum ki, şappadanak ne varsa içimde söylerim. 😅
Kalbimden geçenle ağızımdan çıkan aynıdır.
gizlemek zor ifade etmek lazım
Ben de aynı , dobra bir insanimdir😄
Her sekilde davranabilirim zorlanmam