Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Siyaset yapmayı, farklı görüşlerin birbiriyle hır gür içerisinde konuşulduğu hiç bir ortamdan haz etmiyorum ben.. Kesinlikle fikirlerimin değiştirilmeye çalışılmasından hoşlanmam.. Sabit fikirli olmamdan kaynaklı değil.. Karşı tarafın kendi fikirlerini dayatmasından hoşlanmıyorum.. Ayrıca dedikodu kazanı gibi insanların arkasından kuyu kazanları da dinlemekten nefret ederim.. Keyifli geceler..
Din ve siyaset konuşmak istemediğim konulardır. Sonu mutlaka tatsız bitiyor, gerek yok. Önemli olan sohbetten keyif alıp olumlu şekilde etkileşim kurabilmek. Gerginlik yaratacak konuları açmam, açana da yorum yapmam.
KS de hangileri hitap etmiyorsa aynı aslında, cinsellik oturup konuşmak ergence geliyor bana ergenlikte çok yapardık çünkü, kişinin özeline kalmalı bence bir şeylerde, temas diye değil, aynı şekilde aşk ilişkileri de, bunları çok konuşan bilen kaçın kurası olmuştur aslını bilemezsin öyle olursa zaten. Sevgiliyle konuşulacak şeyler bence genele konuşunca komik geliyor bana.
Siyaset ve din hakkında çok fazla araştırırım ancak konuşmayı sevmem. Çünkü aynı görüşte bile olsan bir şekilde tartışma çıkıyor. Siyasetçiler bile kavga ediyorken ben onlar için sevdiğim, sevmediğim insanlarla tartışmaya girmek istemem. Genelde bilmediğim şeyler hakkında konuşmayı seviyorum, farklı şeyler öğrenmek hoşuma gidiyor.
Futbol, arabalar ve zenginlerin harcamaları gibi bana zerre faydası olmayan her tür konu benden ırak olsun.. Astroloji de buna dahil. Siyaset, tarih, felsefe severim. Cinselliği de elbet konuşurum fakat ya gülünç seviyede yahut ikili ilişki bağlamında.
Her ortama uyarım. Çocukla çocuk, kadınla kadın, ergenle ergen olurum. Her konuda okumayı bilgi edinmeyi severim. Karşımdaki kişiden öğreneceğim mutlaka bişey vardır diye hareket ederim.
Sohbetini sevmediğim tek konu yuvarlak meşin arkasında kpşturan 25 kişilik kadro ve onları izleyenleri pek anlayamıyorum. Sadece vakit zaman kaybı
Ben siyaset seven biri değilim. Siyaset ortamı değil bu yaşadığımız durum ancak birbirlerine laf göndermeleri yapıyorlar ve seçim zamanı gelince herkes kendini kahraman ilan edercesine "şunu yapacağım, bunu yapacağım" diyor. Böyle siyaset olmaz.
Futbol muhabbetleri sarmaz beni, ilgim yok. Bunun haricinde de boş muhabbetler olur örnek veremem duruma göre boş oluyor; en dolu dolu geçecek muhabbet de bile insanların boş yapması uzak kalmama sebep oluyor.
Politika konuşulmasın siyasete girilmesin gerisinin öenmi yok bide ailede olan miras kavgaları mümkünse hiç konuşulmasın ne ilk buluşmada ne son buluşmada yanlış algılar oluşturuyor bence
Keyifli olanları hobilerden bahsetmek ama gerçejten hobilerden bahsetmek yapmak istenilen şeylerden bahsedilsin onlar keyifli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnsan zihni insan beyini, psikoloji kişisel gelişim, edebiyat (şiir, manzume roman) bunların konuşulmasını isterim. Diğer türlü erkek kadın özel yaşamı, kadın erkek cinsellik ve insanların arkalarından çevirdikleri iğrenç işler. Siyaset birde. Bunlat konuşulmasın isterdim.
Off o kadar çok var ki saysam yanımda hiç konuşulmasın herkes sussun modundayim.. Siyaset, futbol, sevgili muhabbetleri, çocuk okul vs. muhabbetleri, yemek tarifleri ilk aklıma gelenler.. Ne konusulsun diye düşündüm de Şu an onu da bulamadım..
Bize her yer Paris 🤪 konular konu olarak kaldıkça birbirine zaaf olarak görülmeyip, birbirinden etkileşim olmadıkça kitaptaki anlamaları ile her şey konuşulur bilimsel olsun kısaca. Sonu bir yere varmayan gereksiz tartışmaları sevmiyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Hava su sorulsun hobi falan ama o kötü konular olmasın sıkıntı ha sevgilisin canım falan yeter evlenince zaten o durum olur vakti gelince hayal etmeye ne gerek var sonra çocuk yiyecek katayı o durumdan tehdit edecek yapacan yoksa dicek ne gerek var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşırıya kaçan aşk, cinsellik konularını sevmem. Dozunda konular daha iyi olur. Fazlası kimseye bir şey kazandırmaz ya da kaybettirmez. İyi bir siyasetçi olan kişi belki vazgeçirmeye çalışır kişiyi olursa faydalı ama olmazsa boşa konuşma olur. Politika, siyaset, gündem maalesef hayatın içinde aşırı derecede olağan konular bu yüzden gerekli fazlası gereksiz konuşma olur.
Bilmem çok yakınım değilse milletin özel olaylarını dinlemek zorunda değilim özel konuları haricinde her şey konuşabilirim sıkıcı gelmesin yeter yani herşeyin bi dozu vardır 20 dk futbol konuşuyorsam 5 dk siyaset konuşurum mesela
Tanımadığım bilmediğim insanların hayatları, yani komşusu, halası, amcası.. nezaketen dinliyorum ama sıkılmıyorum da değil, hayırlı olsun yani Allah mesut etsin ne diyeyim😅
Birebir sohbetlerde cinsellik ve dedikodu, siyasetten şikayet, eleştiri, haberlerdeki kötü olaylar falan enerjimi düşürüyor. O yüzden pek taraftarı değilim bunları konuşmanın.
Siyaset etmiyor. Milletvekilleri sadece el indirip kaldırarak maaş alıyor. Bizim millette siyasi partiler için birbirine düşman oluyor. Futbol gibi siyaset, takım ne yaparsa yapsın körü körüne destekleyen insanlarla konuşmam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Titizlik, temizlik konuları. Anladık herkes daha temiz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınlar kötü çocuklara sabah akşam nasıl böyle şirinsin? Neden hep böyle yakışıklısın? diye yavşarken bana sabah akşam laf sokup aşağılıyor haliyle aşağılandığım sohbetler de bana hitap etmiyor yani...