Günümüz de artık flört dünyası ve arkadaşlık dünyasın da konuların ciddi önem taşıdığı bir noktaya geldik. Güzel sohbeti olan insanlarla yola devam etmek isteriz ama ilgi alanlarımız farklıdır. Sizi ilgi alanına alması için bir insanın, neler hakkın da bilgi sahibi olmalı?
Sohbet esnasında hangi konular ilginizi çeker, hangileri sıkar?
Sobet esnasında yüksek sesle bişey anlatılmasından hoşlanmam ve ailevi sorunları kimseye anlatmicağı sırlarını brnimle paylaşmasını istemem dinlemeyi bilen birisi olması gerekir sürekli karşıdakinin konuşup söz hakkı tanımaması gerçekten saygısızlık en çok nelerden hoşlandığı hobileri hobisi yönünde sorular vs. Bu tür konular daha iyi
Siyaset sevmiyorum, futbol sevmiyorum, sürekli kendi hayatını ve kendi işlerini ön plana getiren ve sürekli kendinden konuşan bencil ve benci insanların muhabbetleri de sıkıyor ve soğutuyor kendinden o tarz insanlar. Karşısındaki insana da biraz müsaade etmeleri lazım konuşması için. Hep kendi konuşsun istiyorlar öyle tipler.
Genelde nezaket ve görgülü, sıcak kanlı insanların konuşmaları sıkmaz. Psikoloji, moda, kozmetik, bakım, ev dekorasyonu, alışveriş, yemek tatlı gibi konuları da severim. Yani ilgimi bir çok konu çekebilir. Ama muhabbetten sıkılıp sıkılmayacağım karşımdaki insanla daha çok ilgili biraz da.
Siyaset hiç sevmiyorum o konuda bir sohbet varsa hemen uzarım birde futbol muhabbeti sevmiyorum çünkü anlamıyorum 😂 Onun dışında her sohbete ayak uydururum. Gezme olsun yemek olsun iş olsun aşk olsun dostluk olsun...