Kişilik & Karakter Poligona stres atmaya gider misiniz? _Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Selamm🥳🥳. Ben bugün eğitim için gittim ama bundan sonra stres atmak için kesin giderim, baya iyi geliyormuş 😌Kem gözlere kurşunu döküp geldim shsh Poligona stres atmaya gider misiniz? Cevapla Eğitim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Chefnky Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 372 cevap paylaştı. Eğitim derken signorina? En son askerde poligona gidip atış yapmıştım komutanlarımla. Çok keyifli bir aktivite aklıma getirdiğiniz iyi oldu. Fırsat bulduğumda ben de gideceğim. 🙂 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben hedefi vuramadığım için daha çok stres olurum 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Bende bunu anlamam ya hiç stres atamam ben öyle kurşun atma ile.. Boks falan olabilir bak. 1 8 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Tırnaam kırılır bebek 🤦🏼♀️ Yorumla joeblack18 +1 yıl Atış yaparken de krılır.. Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Yok bunda sıkıntı yaşamadım 🙄 Yorumla joeblack18 +1 yıl Kökü sende nede olsa boksa gel.. Onun kadar zevk vermez. Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Bileklerim kırılırsa 🙄 Yorumla joeblack18 +1 yıl Kırılmaz merak etme, yanındayım :) Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Antrenörüm mü olçaan sen 🥳 Yorumla joeblack18 +1 yıl Evett canımmm Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı. Çok daha strese giriyorum gidince, onun yerine doğaya şelaleye gidiyorum. 1 12 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Yok ya güsel oluyor Yorumla duramayan +1 yıl Tercih meselesi, ben bir daha gitmem, daha dünkü tatilde şelalenin altında çay içiyordum. Yorumla _Daphnee_ +1 yıl O ayrı keyif 😌 Yorumla duramayan +1 yıl Sen de bir dene, denemeden bilemezsin. Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Mezara girince buluruz biz o keyfii Yorumla duramayan +1 yıl hangi anlamda söyledin şimdi bunu? Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Olumsuz sjs Yorumla duramayan +1 yıl doğaya şelaleye gitmek neden bu kadar zor ki, hapiste felan mısın Yorumla _Daphnee_ +1 yıl İstanbul'da yaşamın stresi sjjs Yorumla duramayan +1 yıl İstanbul'da öyle gidilecek yerler çok ama ya imkan yok ya zaman yoktur Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Bende ikiside yok Yorumla duramayan +1 yıl inşallah olur Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sivil silahlanmaya karşıyım. O yüzden poligon dahi olsa elime silah alıp sitres atmak istemem.Daha güzel sitres atma yöntemleri var onları denerim 1 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Standart bobindir kendi silahımla gitmek hiç nasip olmadı yeni aldım. Gidicem ama ilk fırsatta gerçi mermi fiyatlarında baya uçtu be 1 0 Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Bulsam öyle bir yer durmam giderim.. 1 7 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Vardır illaa ki bebek bak netten yakınında falan Yorumla bybilge89 +1 yıl 👍❤️ Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Heryerde var grupanyaya bak Yorumla bybilge89 +1 yıl @Öylesine1üye Emniyet Müdürlüğünun atış poligonu varmış baktım da şimdi.. Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Oraya siviller girebilir mi ki? Yorumla bybilge89 +1 yıl @Öylesine1üye Hiç fikrim yok 🤷 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Küçük şehirleşin sanırım yoksa çookk Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hiç kafadan vuramamışsın 1 5 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Tavana atıyorum sandım hiç oraya bakmadım sjs Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Kendini biraz daha geliştirmeni öneririm 10 metreden attın dimi? Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Yiok 15 ve 20 arası Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Yakın mesafeymiş. Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Evet Yorumla
bahtsizjokeer Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Hic gitmedim gidebiosem guzel olurdu 1 0 Yorumla
movie_colic Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bir kere gitmiştim çok sarmamıştı beni.. 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim tarzım değil yaa sbsb 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Hiç gitmedim 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gerçeği olsa giderim 1 3 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Sahtesi nasıl oluyor shhs Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Kansız ☹️ Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Töbesteyşın 🤦🏼♀️ Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kum torbası daha iyi 1 2 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Tırnaklarım kırılır o riske girmem Yorumla Serqts +1 yıl Kıyamam 😒 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. En sevdiğim 1 0 Yorumla