Sürekli evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum Ne yapmalıyım?

Merhaba ben sürekli evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum hiç arkadaşım bile yok hatta hiç çevrem bile yok hatta telefon rehberimde bile sadece 33 kişi kayıtlı birde hiç sosyal medya da kullanmıyorum sadece whatsappı kullanıyorum bir tek whatsapp yüklü telefonumda başka da bir şey yok mesela okulu da şu an bu yıl evde açıkta okuyorum liseyi yani hep evde ders çalışıyorum kitap okuyorum ama yinede evde canım çok sıkılıyor bunalıyorum zaten çok asosyalim öz güvenim yok mesela ben bu yıl tam 4 kez psikiyatri doktoruna da gittim bana hep antidepresan hap verdi şu an o antidepresan hapı kullanıyorum her gün 4 aydır kullanıyorum birde sosyal anksiyete bozukluğum da var yani hep evdeyim ama evde de hiç zaman geçmiyor sıkılıyorum nefesim daralıyor hep evde mesela hiç hobim de yok aslında evde bir laptop bilgisayarım var ama bilgisayarım eski 8 yıllık bir bilgisayar sistem özellikleri de çok düşük içine hiç oyun bile yüklenmiyor şu an içinde hiç bir şey yok bende bu yüzden çok sıkılıyorum hiç televizyon da izlemiyorum mesela izlesem de günde en fazla 40 dk izliyorum televizyonu şimdi oturduğum ilde biraz küçük bir yer çarşısıda küçük mesela çarşıda hep Kafeler İnternet Kafeler PlayStation salonları lokantalar ve dükkanlar falan var birde marketler de var sadece şimdi ben bu son 2 yıldır korona döneminden beri hiç dışarı çıkmıyorum sürekli evdeyim hatta yazları da o sıcak günler gelip geçiyor ama yinede hep evdeyim. Sizce Ne yapmalıyım? Size içimi döktüm.
Sürekli evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum Ne yapmalıyım?