Sürekli evdeyim hiç dışarı çıkamıyorum ne yapmalıyım?

Merhaba hepinize ben 18 yaşındayım ben sürekli evdeyim hiç dışarı çıkamıyorum hiç arkadaşım bile yok hatta okulu bile şu an evde açıkta okuyorum liseyi bu yıl okulda çok ezildim arkadaşlarım bana hakaret etti beni kullandılar beni hep dışladılar bende dayanamam okulu bıraktım hatta telefon rehberimde bile sadece 3 kişi var onlarda annem babam ve abimin numarası var sadece birde hiç sosyal medya da kullanmıyorum sadece whatsappı kullanıyorum bir tek whatsapp yüklü telefonumda başka da bir şey yok hatta telefonumda hiç oyun bile yüklü değil çünkü sevmiyorum oynamıyorum PUBG falan da sevmiyorum hiç oynamıyorum zaten telefona da pek fazla bakmıyorum günde en fazla 1 saat telefona bakıyorum hatta hiç televizyonu bile izlemiyorum günde en fazla 30 dk televizyon izliyorum sadece o kadar onun dışında sürekli ders çalışıyorum birde günde 1 saat kitap okuyorum hatta bu yıl Ankara ya da gittim orada 4 kez psikiyatri doktoruna gittim bana antidepresan hap verdi şu an o verdiği antidepresan hapı kullanıyorum her gün 4 aydır kullanıyorum ama bende çok uyku yapıyor mesela günde 17 saat uyuyorum hiç hobim de yok. Sizce Ne yapmalıyım? Size içimi dökmek istedim. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler Hepinize.
Sürekli evdeyim hiç dışarı çıkamıyorum ne yapmalıyım?