Merhaba hepinize ben 18 yaşındayım ben sürekli evdeyim hiç dışarı çıkamıyorum hiç arkadaşım bile yok hatta okulu bile şu an evde açıkta okuyorum liseyi bu yıl okulda çok ezildim arkadaşlarım bana hakaret etti beni kullandılar beni hep dışladılar bende dayanamam okulu bıraktım hatta telefon rehberimde bile sadece 3 kişi var onlarda annem babam ve abimin numarası var sadece birde hiç sosyal medya da kullanmıyorum sadece whatsappı kullanıyorum bir tek whatsapp yüklü telefonumda başka da bir şey yok hatta telefonumda hiç oyun bile yüklü değil çünkü sevmiyorum oynamıyorum PUBG falan da sevmiyorum hiç oynamıyorum zaten telefona da pek fazla bakmıyorum günde en fazla 1 saat telefona bakıyorum hatta hiç televizyonu bile izlemiyorum günde en fazla 30 dk televizyon izliyorum sadece o kadar onun dışında sürekli ders çalışıyorum birde günde 1 saat kitap okuyorum hatta bu yıl Ankara ya da gittim orada 4 kez psikiyatri doktoruna gittim bana antidepresan hap verdi şu an o verdiği antidepresan hapı kullanıyorum her gün 4 aydır kullanıyorum ama bende çok uyku yapıyor mesela günde 17 saat uyuyorum hiç hobim de yok. Sizce Ne yapmalıyım? Size içimi dökmek istedim. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler Hepinize.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sağlam bi dövmek lazım seni. Nerde düşük zekalı var
dayıyorlar hapı
dayıyorlar hapı
sonra daha da beter oluyorsunuz hıaaaamq.
her gün 4 aydır kullanıyorum ama bende çok uyku yapıyor mesela günde 17 saat uyuyorum
Babanın uşağımı bu canım arkadaşım
got veren
Bak yiğidim. Tedavin bitene kadar o beynini bir şekilde geliştir.
Hayatını baştan aşağı değiştir.
Daha iyi beslen.
Daha farklı hareket et.
Kurallar koy iradeni güçlendir.
Hayatını planla sıkı çalış
boş yaşama
Bu saydığım tarzdaki şeyleri yapmazsan
hap fayda değil zarar verir.
Geliştir o küçük beynini
Hadi bakalım bol şanzzzz
Niye düşük zekalı diyorsun çocuğu
@rock_555 sürekli evdeyim hiç dışarı çıkamıyorum hiç arkadaşım bile yok
Dışarı çık neden çıkmıyorsun okulu neden bırakıyorsun. Bazı şeyleri yaşaman gerek gelişmen için görmen deneyimlemen gerek duygusal olursan hep sıçarsın hayatta ben de lisedeyken dişlek falandım böyle akran zorbalığına uğrardım. Sen gibi ağlardım. Neyse sonra dişleri hallettik. Böyle benzeri şeyleri bir çok insan muzdariptir. Sen farklı değilsin egonu yok et sen bir hiçsin bokun tekisin. Hiçbir şey için üzülme dertlenmek saçmadır. Plan yap bak git kafelerde otur sosyalleşme alanlarına yani çabala bir şeyler için ya hareket et dışarı çık mal mal oturma evde. Gerçi üni sınavı yaklaştı bu sene mi giriyon evde otur ona çalış üniversitede çevren olur umarım ezik olma ezik görünme çıkarcı ol insanlara güvenme güçlü bir ses tonuyla konuş sesin çıksın yani bunlar önemli. Şimdi senin durumunu bilmiyorum sen de depresyon mu var. Bu da bir hastalık sonuçta kanser nasıl bir hastalıksa ve genetikte olabiliyormuş bu hastalık. Bu durumda bu anlattıklarım senin için bir şey ifade etmez sen hayattan zevk almıyorsun. Çünkü sen bunları yapamadığın için değil yaparken dahi keyif almadığın için böylesin sebep ve sonucu karaştırmamak gerek sana ne tanısı koydu doktor ne var sen de
@rock_555 psikiyatri ye de gittim kaç defa bana anksiyete bozukluğu ve depresyon tanısı kondu şu an antidepresan hap kullanıyorum aslında bende dışarı çıkmak istiyorum ama hiç arkadaşım yok çevrem yok bu yüzden çıkamıyorum dışarı sosyalleşemiyorum hiç arkadaşım bile yok hatta telefon rehberimde bile hiç bir arkadaşın bile numarası yok çünkü gerçekte de yok telefon rehberimde bile sadece 3 kişi var onlarda annem babam ve abimin numarası sadece o kadar birde hiç sosyal medya da kullanmıyorum sadece whatsappı kullanıyorum bir tek whatsapp yüklü telefonumda başka da bir şey yok hatta telefonumda hiç oyun bile yüklü değil çünkü sevmiyorum oynamıyorum PUBG falan da sevmiyorum hiç oynamıyorum zaten oturduğum ilde biraz küçük bir yer gidecek mekan falanda yok çarşıda sadece Cafeler İnternet kafeler PlayStation salonları lokantalar ve dükkanlar falan var birde marketler var o kadar başka da bir şey yok bu yüzden dışarı da çıkmıyorum okula gelince çok safım sensizim bu yüzden okulda çok ezildim dışlandım bana hakaret ediyorlardı çok birde beni sürekli kullanıyorlardı bende bu durumu aileme anlattım sonra ailem okuldan kaydımı aldı bende şu an 4 aydır açık öğretim lisesinde okuyorum yani evde açıkta liseyi okuyorum şu an ben şu an 18 yaşındayım lise 3 e gidiyorum aslında şu an lise 4 olmam lazımdı ama okula 1 yıl geç başladım ve şu an lise 3 üm ama 18 yaşındayım
Lan dingil
dışarı çık evde oturacağına dışarıda bir yerlerde otur.
2 öğün hazırla kendine
koy bi kaba
bütün gün gez
ya da bir yerlerde otur
büyük ihtimal beynin sana diyecek ki
ne gerek var
çünkü beynin yok
seviye düşük
evde oturacağına dışarıda otur
parka git
ne bileyim mq nerede yaşıyon
neyse cevap verme
sana kimse yardım edemez kocum
o küçük beynini geliştirmen lazım
dil öğren
daha çok çalış
bişi yap
düşünme hadi yallah
psikiyatri ye de gittim kaç defa bana anksiyete bozukluğu ve depresyon tanısı kondu şu an antidepresan hap kullanıyorum aslında bende dışarı çıkmak istiyorum ama hiç arkadaşım yok çevrem yok bu yüzden çıkamıyorum dışarı sosyalleşemiyorum hiç arkadaşım bile yok hatta telefon rehberimde bile hiç bir arkadaşın bile numarası yok çünkü gerçekte de yok telefon rehberimde bile sadece 3 kişi var onlarda annem babam ve abimin numarası sadece o kadar birde hiç sosyal medya da kullanmıyorum sadece whatsappı kullanıyorum bir tek whatsapp yüklü telefonumda başka da bir şey yok hatta telefonumda hiç oyun bile yüklü değil çünkü sevmiyorum oynamıyorum PUBG falan da sevmiyorum hiç oynamıyorum zaten oturduğum ilde biraz küçük bir yer gidecek mekan falanda yok çarşıda sadece Cafeler İnternet kafeler PlayStation salonları lokantalar ve dükkanlar falan var birde marketler var o kadar başka da bir şey yok bu yüzden dışarı da çıkmıyorum okula gelince çok safım sensizim bu yüzden okulda çok ezildim dışlandım bana hakaret ediyorlardı çok birde beni sürekli kullanıyorlardı bende bu durumu aileme anlattım sonra ailem okuldan kaydımı aldı bende şu an 4 aydır açık öğretim lisesinde okuyorum yani evde açıkta liseyi okuyorum şu an ben şu an 18 yaşındayım lise 3 e gidiyorum aslında şu an lise 4 olmam lazımdı ama okula 1 yıl geç başladım ve şu an lise 3 üm ama 18 yaşındayım
özelden yaz sana bir şey atıcam
@soran hiç farkımız yok aynı hayatı yasiyorz
@AmanthemaPekii got veren arkadaş eğer depresyon hastasıysa genetik bir durumsa bu arkadaşta bu söylediklerin işe yaramaz. Öyle sevgilimden ayrıldım depresyona girdim değil bu durum bir de hastalıklı genetik yatkınlıklı tarafı var bunun. Senin tavsiyelerin dış koşullardan ötürü depresyona girenler için belki işe yarayıcıdır ama buna genetik yatkınlığı olanlar için bir sik*m ifade etmez. Arkadaşı tanımıyoruz durumunu bilmiyoruz kendini çok akıllıyım ben yerine koyup insanları yargılama.
@rock_555 ben şöyle açıklıyım dışarı çık oraya git beyinsiz demekle alakası yok. Anksiyete bozukluğunuz varsa yolda yururken kalbiniz kulaginizda atıyor eliniz ayağınız dolasiyor biriyle konusamiyorsunuz guvenemiyorsunuz acaba yanlış mı anladı acaba niye öyle bakıyor en ufak şeyleri dusunuyorsunuz ve onu günlerce kafaya takıyorsunuz. dışarı çıkmamak biriyle konuşmamak için sosyal bir ortama girip de rezil olmamak için kendinizi kapatıyorsunjz erteliyorsunuz arkadaş edinemiyorsunuz. edinseniz bile kendi kendinizi yalnizlastiriyorsunuz samimi olmadığını düşünüyorsunuz herkesin size kötülük yapacağını düşünüyorsunuz ve en acısı da kendi isteginizle olmuyor hemen onla konuşayım şuraya çıkayım. hap icmedigim zamanda sinir krizi geçirip evden kacicaktm sakinleştirdi kötü bir üslupla kendinizi yerine koyamadığınız insanları ezerek tavsiye vereceğinize hiç yazmayın abi kafasız olduğunuzu bu kadar belli etmeyin
Yani böyle şeyler var tabi arkadaşta diyor dışarı çık gez aramıza katıl dil öğren.
@Hshdjddbjd ilk 2 satırdan sonrasını okumadım. Boş yapma
hayatsız ve düşük zekalısın
Harbi kafasızsn
@Hshdjddbjd Böyle boş bir muhabbet için
manas destanı düzmüşsünüz.
Okur muyum lan bunları
kamiller.
Sonuç belli. Elbette münakaşa etmeyeceğim. O küçük beyinleriniz ile
beni anlayamayacağınız aşikar
bye
yüksek zeka arkadaşı ikna edemedik tüh ya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve