Hatırlayınca yüzünüzde güller açtıran anılarınız var mı?

Hani bir durum hakkında ya da girdiğiniz sınav hakkında kötü düşürsünüz kesin kalcam başıma kötü bir şey gelcek diye.
Sonra sonuç çok güzel gelir mutluluk ve huzuru aynı anda yaşarsınız.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Var ya yok dersem güzel günlere ayıp olur. Çok güzel anılarım oldu, çok güzel arkadaşlarım, flört ettiklerim, sevgili olduğum oldu. Hayatımızdan gelip geçenler oluyor iyi kötü canlı cansız bir şekilde devam ediyoruz
Elbette hayatımda azınlıkta da olsa, güzel anılarım var. Bazen düşünmeden edemediğim ve beni yürekten gülümseten anılar.
Ne güzel :)
Evet güzel. Ama bitmiş olmaları buruk bi hüzün de bırakmıyor değil
Orası da doğru :)
Acısıyla tatlısıyla yaşadık bu hayatı. Bazı anılarım var ki, torunlarım olursa onlara bile anlatılacak 👀
Benim hayatım dertten kederden yoğrulmuş çiğköfte gibi, hatırladığım şeyler hep üzüntüüüü hep kederrr 🥲
Soruyu okuyunca film şeridi gibi gözümün önünden geçti, hepsi de teker teker aklımdan geçti 😂
Çok muhteşem çocukluğum ve gençliğim oldu.
Bazen aklıma gelip kendi kendime kahkaha bile attığım oluyor 😂😂
Zamanında acı veren anılara bile yeri gelir tebessüm eder insanoğlu. Elbette vardır
Evet var. Genel olarak iyi yaşadım, yaşıyorum da.
Hayır
Çok var
Var tabii ki..
Var , bir gün ufacık tefeciktim ne de çabuk büyüdüm , Bestami Yazgan'a selamlar. Sonra da eşek kadar adam oldum ama o günler burnumda tüter oldu...
Geçenlerde kız kulesinin ilerisinde bir lokal var balık ekmek vesaire satıyorlar ben Şubat ayında ilk defa gitmiştim oraya kardeşimle gezerken orada o sırada orada olmayan biriyle bir anım vardı keyfim yoktu ama o aklıma gelince buruk bir tebessüm oluşmuştu dudaklarımda.
Var olmaz olur mu yüzümde tebessüm oluşturan anılar hata bazıları gülme krizine bile sokuyor bak şimdi öyle dedim de yine geldi aklıma bunlar dan biri hey Allah'ım yaş🤭😀
Hatırlayınca yüzümde güller açtıran anılarım da var yüzümdeki gülleri solduran anılarım da. Her telden anım var çeşit çeşit.🙂
Yeğenlerimle olan anılarım yüzümde güller açtırıyor. Bir de bir kişi var aklıma geldikçe yüzümde güller açtıran. ☺
Evet bazen aklıma hiç olmadık zamanda gelip beni gülümseten bir çok anım var.
Anılarımı severim ve hep tebessüm içinde olurum hatırlayınca.
Ne güzel..
Aynen kardeşim. Bazen ev arkadaşlarımla eski fotoğraflara bakar. Vay be ne çabuk büyüdük biz deriz. Dün akşam da öyle oldu. Bu sene biri ayrılıyor onca yıldan sonra yurt dışına çıkıyor.
Önemli olan güzel bir şekilde yad edebilmek zaten
Aynen öyle kardeşim. Her şeyin hayırlısı bakalım.
Çocuklarımı ilk kucağıma aldığım anlar , ilk anne dedikleri , ilk sarıldıkları anlar.❤️❤️❤️
Cok var. Ozellikle dedemle olan, okul yillari heleki universite yillari hepsi cok guzeldi. Hicbirini unutmak istemem. Hayatta en korktugum sey alzheimer olmak bu anilari unuturum diye cok korkuyorum.
Ortaokul son sınıf boğuluyordum denizde. Ama kurtardılar ne yazık ki. Hayatımın en eğlenceli 10 saniyesi olabilir.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş