Ama pasta yemiştik hocanın doğum gününde ben topluyordum çünkü çatalları evden getirmiştim çöpe atmasınlar diye yanlışlıkla topluyordum kendi çöpe atmak yerine tabi önce oraya gitti sonra döndü yanıma geldi falan ben topluyorum ya elim dolu kimsede yardım etmiyor neyse o da masaya koyup gitmedi bekledi orada sonra kendi tabağını bardağını çatalını hepsini bana direkt vermedi elini eline değdirerek verdi her seferinde.
Sonra biz kalıyoruz çoğu zaman biyo dersiydi konudan sonra soru ben de o konuyu yapamıyorum yanlış oluyor karıştırıyorum bşr şeyleri falan neyse işte sonra bi test çözdük hocada ayrıntılı anlatmamıştı bir de oruçluyken aklıma gelmedi çoğu şey 😂o an soruyu açıklarken rezil oldum hep 😂sonra o da hemen şu kısımı anlatır mısınız hocam dedi
Göreceğiz bakalım haftaya denemeden sonraki tepkisini. Bir tane kamelya var tek sınıftada deneme olacağana göre erken bitiriyoruz dışarıda oluyoruz bende o kamelyaya gidip oturacağım karşısına kalkıp gidecek mi bakalım şayet geçen orada oturuyordu sonra lavaboya gitti diğer sınıftan iki kız geldi orada oturdu onun yerine o da geldi karşılarına oturdu biraz sonra gitti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Var evet hepsini doldurdum cuvala saklıyorum
O erkek sana niye soğuk yapıyor?
Ve önceden sıcakkanlı mıydı? Bunları merak ediyorum.
Yok hep aynı
Bilmem ki böyle 2 dk bile konuşamadım
İlgisini çekmen çok zor. Benim gibi biriymiş. Kızlara büyük ihtimalle güvenmeyip umursamayan bir tip. Kolay gelsin.
Kızlara güvenmeyen bir tip değil ya sadece dediğim özellikte
Ne düşünüyor onu tahmin etmek zor
Çünkü hiçbir şeyi belli etmezlet
Ona bakılırsa ben de aşırı soğuk bir insanım kızlara karşı. Güven bana. Ilgisini çekmek istiyorsan senin konuşmaya çalışman lazım.
Yani konuşuyor arada ama kimseyle özel olarak konuşmuyor ve arkadaş değil
Derslerde konuşuyor
Mesafeli biri işte. Utangaç olduğundan değil.
Aynısını ben de yapıyorum açıkçası.
Bi konu hakkında arkadaşlarla tartışınca atlıyor hemen yorum yapıyor mesela
Gerektiğinde yorum yapan birisi olduğu için. Her zaman yapmaz bunu.
Genelde telefonuna bakar falan konuşmaz pek kimseyle ve benimde o ilgimi çekti
Kendi halinde takılıyor kimseyle derdi yok ama gerektiğinde en rahat olabilecek kişi de o.
Tam benim kafadan...
Ama pasta yemiştik hocanın doğum gününde ben topluyordum çünkü çatalları evden getirmiştim çöpe atmasınlar diye yanlışlıkla topluyordum kendi çöpe atmak yerine tabi önce oraya gitti sonra döndü yanıma geldi falan ben topluyorum ya elim dolu kimsede yardım etmiyor neyse o da masaya koyup gitmedi bekledi orada sonra kendi tabağını bardağını çatalını hepsini bana direkt vermedi elini eline değdirerek verdi her seferinde.
Sonra biz kalıyoruz çoğu zaman biyo dersiydi konudan sonra soru ben de o konuyu yapamıyorum yanlış oluyor karıştırıyorum bşr şeyleri falan neyse işte sonra bi test çözdük hocada ayrıntılı anlatmamıştı bir de oruçluyken aklıma gelmedi çoğu şey 😂o an soruyu açıklarken rezil oldum hep 😂sonra o da hemen şu kısımı anlatır mısınız hocam dedi
Hmmm çöpe atmayıp ya da masaya bırakmayıp kasten senin elini senin ellerine değdirerek veriyorsa işaret verdiği açıktır.
Ben çözemiyorum bu çocuğu ya
Değişik
2. Kısımdan çok ümitlenme. Belki umursamayıp bu durumu bir soru sormak istemiş olabilir. Ama 1. Kısım şüpheli.
Zaten o an etkilendim ben sonra da ilgimi çekmeye başladı işte
Yok hoca yeterli mi diyordu yüzeysel olarak yeter diyordu en başta kendisi zaten anında anlayan biri olduğu için ona sorun yok tabi
Şüpheli bir durum olması tam belirti olduğu anlamına gelmez. Onu gün içinde gözlemlemeye devam et.
Yani umursamadığını ve kimseyle ilgili olmak istemediğini düşünüyorum ama bazı şeyler kafa karıştırıyor
Zamanla anlarsın.
Göreceğiz bakalım haftaya denemeden sonraki tepkisini. Bir tane kamelya var tek sınıftada deneme olacağana göre erken bitiriyoruz dışarıda oluyoruz bende o kamelyaya gidip oturacağım karşısına kalkıp gidecek mi bakalım şayet geçen orada oturuyordu sonra lavaboya gitti diğer sınıftan iki kız geldi orada oturdu onun yerine o da geldi karşılarına oturdu biraz sonra gitti
Aşk mı o da ne
Ay sen de benim gibiymişsin ya biz ne zaman göreceğiz ya demi 😂
Gördükte acıydı o kız 🤣
Hahahaha bende gördüm de karşılıklı değildi bir de o pislik duygularımla oynamıştı
Cokkkk
İyi
tamam
Sen birakacaksin utangacligi
Ben de onunla konuşmaya çekiniyorum yanlış anlar diye
Yanlış anlaması yok bu işin olmadık bir yerden düzgün bir muhabbet ac. Çocukta adapte olur olaya
Dershaneden bu çocuk
Sen kayserilimisin
Dur bakalım gündüz yazacağım ama batırmadan ne tepki verecek nasıl davranacak
Neden
Birine benzettim
Hadi ya kime benzettin
Gizli profili bir de
İsim yok görüntü yok
Pinar126
O kim
Bana mı diyorsun sana benzettim diye
tamam yanlış oldu
İyi peki
Çok güzel bir anım böyle en mutlu olduğum andı
Ne güzel
Şöyle anlatım sana bir gün düşün bı anda hayatın en güzel şeyini görüyorsun uzun aradan sonra
Ben de görebilsem öyle bir şey keşke
Nasıl bir şey görmek istersin sevgilin var mi
Sevgilim yok
Neden
Seven hoşlanan yok çünkü
Güzelsindir bence neden yoktur ki
Ortayım
Mesela orta nasıl senin icin
Yüz hatlarım güzel ama tipim normal
Bekliyorum seni konuşmak için
Yokk
Peki
Var evet
İyi
Senin var mı
Yok
Üzüldüm senin adına
Hiç aşk yaşamadım
Senin?
Hahaha olmadı ya aşık olmada sıkıntı yok ama benim başıma güzel şeyler gelmiyor
Niye?
Bilmem
Sorun sende mi karşındakilerde mi
Bende sanırım
Negatifmisin?
Cenabet mi? 😅😅
İkisi de değilim ya ben pozitif bir insanım negatif biri denk gelince olmuyor bi çocuk var ona ilgim var bu aralar ama aşırı soğuk öf jajaj
Dm gelsene
Yok ya
Neden
Kim olduğum çıkmasın ortaya 😂😂😂
Sanki bulacam seni dkdkdk
Hahaha zaten seninle hiç konuşmadık bile
Ee o zaman sorun ne
Kim olduğunu bilsem ne değişecek?
Bir şey değişmeyecekte dm istemiyorum
Sen bilirsin o zaman
Hayır yokk
Peki