Kolay şey değildir insanın kendini tanıması. Aslında ufacık bir soruyla kendinle ilgili bir şeyin farkına varabiliyor. Kendini de şaşırtmalı insan zaman zaman. "Aaa bende böyleymişim" diyebilmeli. Keşifle ilgili bir şey bu. Kendini tanımak değilde, kendini keşfetmek... #54srp
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Ben yapı olarak kolay sinirlenmiyorum sabırlı ve biraz aymaz bir yapıdayım açıkçası ama biri beni sinirlendirirse eğer ciddi anlamda işte o zaman kendimi tanıyamam.. Açık ve net söylemem gerekirse, kişiliğime, değerlerime, aileme gibi gibi unsurlara herhangi bir hakarette bulunulursa ben beni tanıyamam.. Keyifli günler..
Kendimi fazlasıyla tanıdığımı düşünüyorum hayatta en derin üzüntüleri de yaşadım fazlasıyla mutlu olduğum anılarım da oldu hepsinde bir parça kendimi tanıdım sevdiklerimin yokluğu bana gerçek kendimi gösterdi asıl savunmasız olan yeri geldi mi yardıma ihtiyacı olan beni gösterdi ama en güçlü kendimi gördüm o zamanlar kendimi tanımakta çok zorlandım çünkü birçok duyguyu bir arada yaşadım toparlanma uzun zaman aldı ama toparlandım
İnsan utlaka bir aşk yaşamalı ve ayrılığı tatmalı , o acı insan çok şey katıyor eğer bağımlılktan kurtulabilirse, güçleniyorsun... aile fertlerinden birini kaybedince bunu yaşayınca sanki bir olgunluk çöküyor insana, çocuk sahibi olmak büyütmek de öyle.. bazen çok para kaybetmek insan ders veriyor, bunları hep yaşadım iyi ki yaşamışım diyorum.
Bazen istemeden öfke patlamaları yaşıyorum ip atlamanın yaşadıktan sonra bir kendime bakıyorum bir de yaşattıklarına bakıyorum. Bunları gerçekten yapan ben miyim diye kendi kendimi sorguluyorum.
Aşık olduktan sonra kendimi tanıyamıyorum. 1 kez oldum ama arkadaşlarımın çoğu şaşkındı. Arkadaşlarım yapsa kızacağım şeyi o yapınca tepki göstermiyordum 😀
Birinden hoşlanınca elim ayağıma dolanır, içim dışım bir olur, saçmaladığım bile olur, her halim beni ele verir. O zamanlar kendimi tanıyamıyorum 😄 normal zamanlarda kontrol hep elimde olur 😄