Bir kıza aşık oldum iki sene önce. Kız Trabzonluydu. Güzel, uzun boylu, mert, güvenilir, sadık ve çok becerikli başarılı bir kızdı. Bu kızla çok yakınlaştık. Ben onunla ileriye dönük bir ilişki düşünüyordum. Çok dalgalı, çok cereyanlı bir ilişkimiz vardı. Bir gün oturduk konuştuk. Dedik ki olmuyor, ama neden olmuyordu? Uzun uzun konuştuk ve hiç başlamadan bitirmeye karar verdik. O günden sonra bir daha görüşmedik. Aklımda en çok yer eden cümleleri şunlardı "Sen sevilecek bir adamsın, seni seviyorum da aslında. Seninle sonuna kadar giderdim, gitmek istiyorum. Ama içime sinmiyor, sana güvenemiyorum. Açıkçası sen güven veren bir tipe benzemiyorsun. Şimdiye kadar hiç açığını yakalamadım, bana karşı hep dürüst oldun. Ama belki de ben böyle sanıyorum. Sen öyle bir adamsın ki, beni her gün aldatsan bile bana bir gün belli etmezsin. Arkamdan iş çevirsen fark etmem mümkün değil. Sana gözüm kapalı güvensem, olacaklardan korkuyorum. Her gece uyuyacağımda içimde böyle bir kuşku olmasını istemiyorum. O yüzden hiç başlamadan bitirelim. Birbirimizi hiç görmemek üzere bu masadan kalkalım. Çünkü görüşmeye devam edersek her gün üzülürüz, şimdi sadece birbirimizi unutana kadar üzülürüz." diye bana uzun uzun açıklama yaptı. Belki onun için dediği gibi oldu, o unutabildi. Ama ben unutamadım. Çünkü onu hep takip ettim. Nerede ne yapıyor kimlerle oturup kalkıyor... Bir ara sevgilisi oldu, o zaman çok üzülmüştüm. Kendimi alkole verdim. Bunlar ayrılınca acayip sevindim anlatamam. Ama sevinsem ne olacaktı ki? Nasıl olsa benim olmayacaktı. Sağlam kız arkadaşlarımdan tutun da, anneme kadar çevremdeki güvenilir kadınlara "Güvenilir erkek nasıl olur?" diye sordum. Yine de güvenilir birisi gibi görünemedim. Kız da haklı aslında, güvenilmez bir adamım farkındayım. O yüzden ona da bir şey diyemiyorum. Ama ben onu sevmiştim, ona hiç yalan söylemeyecektim, hiç kandırmayacaktım, hep sadık kalacaktım. Ama o bunlara inanmadı.
Neyse uzun lafın kısası ben güvenilir birisi olmak istiyorum. Yardım edin?
Neyse uzun lafın kısası ben güvenilir birisi olmak istiyorum. Yardım edin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer