Çok büyük değildi belki ama zamanında çok tecrübe oldu ve hiç dostum yok şu an ve artık da kimseye güvenim kalmadığı için edinmeye de korkuyorum nası aşarım bunu
1 ay
İnsanlara güvenmiyorum nasıl güvenebilirim?

Çok büyük değildi belki ama zamanında çok tecrübe oldu ve hiç dostum yok şu an ve artık da kimseye güvenim kalmadığı için edinmeye de korkuyorum nası aşarım bunu
Merhaba, kimseye sonsuz güvenmeyin zaten. Sizi çok zorlamayacak veya büyük kayıp yaşamayacağınız konularda ipleri başkasına verin. İnsanları gerçekten çok iyi gözlemleyin, iyi bir gözlemci olmaya bakın. Çevrenizdeki iyi tanırsanız başınız kolay kolay ağrımaz ama hiç kimseye de güvenmemek olmaz tabii ki. Güvenebileceğiniz birileri olmalı bu hayatta. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Sağolun
Rica ederim.
Birilerini seçip güvenmeye çalışacaksın. Denemeden, tecrübe etmeden yapamazsın. Neyi bekliyorsun? Birinin sana gelip ben güvenilir biriyim, bana güven demesini mi? Mesela ben güvenilirim, gel tanışalım desem güvenebilecek misin? Ben söyleyeyim hayır
Evet de mesela bir yanlış düşüncesi hareketi oluyo silip atıyorum ya da soğuyorum napıcam
Peki flörtünün daha önce ilişkisi olmuşsa evlenir miydin
Hyr konuştuğum biri öyle
Hım tamam teşekkürler
Öncelikle merhaba, insanlara güvenmek şu hayattaki belki de en zor şey bizi hayal kırıklığına uğratıyor her defasında. Kimseye güvenmemek en doğrusu benim düşüncem bu yönde.
Cevap
7Cevap
Guvenmedigin insanlara güvenmenin yolunu sen bul benim yandı bu gece bir şey çıkmaz daha sjsjs
Ben düzgün insan kalmadığını düşünüyorum
Yok kız olarakta dedim
Yav yok işte benim gibi iyi insan yok yok yok hepsi srfsz hepsi berbat
Ben biliyorum kendimi kimseye bir zararım olmadı
Niye olsun
Nası olsun
Uyu
Hep paylaşımcı olmam gerektiği söyleniyor ama hep ben paylaşıyorum , benimle paylaşan yok.. nasıl güveneceksin ki böyle olunca?
Knka güvenme zaten eninde sonunda pişman ediyorlar böyle devam et
İnsanlara güvenmeye zorlama kendini güven kazanılan bi durum değildir zamanla oluşur
"SIKI GÜVENLİK" önlemlerini biraz kontrollü gevşeterek... Hepsi bu 🤷♂️ :)
İnsanlar çok yalancı cok sahtekar çok ikiyüzlü çok bencil çok dedikoducu soğuyorum anında napayım nası gevsesim
Bu saydığın RİSKLER hepimiz için geçerli ama, hepimiz karşılaşıyoruz🤷♂️
Erkek olmamıza rağmen bizi bile avucunda oynatanlar, duygularımızla oynayanlar oluyor...
Maalesef bu işler RİSK'i göze almadan da olmuyor.
Gözün kapalı, bodoslama dal demiyorum dikkat edersen!
Bazı şeyleri öngör ve ona göre davran.
O. öngörmek de insanı çok yoruyo zihnen
Kolay olduğunu söylemedim ki zaten, bazen ruhen ve bedenen yorulursun tabi.
Soluklanma ihtiyacın doğar. O sırada ara verip, enerjini toplarsın.
Peki benim öngördüğüm şeyleri ailem göremiyosa bazı kişilerde o zaman napim
Aileni bu işe karıştırma :)
Seçeceğin kişi bir ömür senle evli kalacak, ailenle değil!
O kişi yok zaten Şu an ben insanlar için dedim onu akraba falan
güvenmeye gerek yok
Alma güvenme kimseye
Edinme gerek yok
En iyisi kk
Değil
Zamanla anlarsın
4 yıl oldu sence anlamadım mı bu kadar zaman
Sen neye üzülüyorsun knk
Arkadaşımın olmamsına
Bu mu yani bende ne sandım
Ne sandın
Olur ya takma bence
Ben güvenmiyorum artık ve olucak ortamda yok
Bak knk bilmiyom yaşın kaç büyük ihtimalle benden büyüksün burdan arkadaşlık edinme ama sabret elbet karşına çıkar
Yaşım 23 sabrım tükendi çok mutsuzum
Allah sabredeerle birlikte abla daha kendini üzme
Daha ne kadar sabredicem kötü müyüm ben de kimsem yok ailem bile dinlemiyo öksüz hissediyorum kendimi
Ya abla oyle deme üzülüyorum
Belki böylesi daha hayırlı olmuş öyle düşün
Öyle napim yaşamayan bilemez
Bende benzer yaşadım yaşıyom dislandim çoğu şeyden ama ne kadar üzülsem sadece kendime zarar sende abla bence kendini geliştirmeye bak ozaman herkes senin yanına gelir
Peki sence 5 ayda yks kazanılır mı
Knk niye sordun 23 yaşında değil misin bende YKS hazırlanıyorm istediğin bölüme bağlı
Tekrar okuycam hukuk istiyorum sen kaç yasındasın
18 bilmiyorum temeline bağlı varsa zorlarsan kazanılır
Sen bitirdin mi tyt konularını
Çoğunu evet artık çalışmıyorum tyt
Güvenmemek en iyisi
Ama kimsem kalmadı çok yalnızım çok üzülüyorum
En İyi Cevap