Güven kazanmak için ne yapmalıyım?

Merhaba 1 yıllık ciddi bir ilişkim var ailelerimiz tanışıyor ben önceden çok açık gorusluydum ama erkek arkadaşım her ayrıntıya dikkat eden birisi benim yanlış olduğunu dusunmedigim şeyler onun için yanlış ve zamanla onun gözünden baktığımda yanlış olduğunu anladım artık onun neye kizicagini neye kizmiyacagini huyunu tamamen öğrendim ama birçok kez kizicagini bilmeme rağmen hatalarım oldu en son 2 gün önce ayrıldık bana artık bizden olmayacağını söyledi ailelerimiz bilmiyor konusmadigimizi ama engellemedikte birbirimizi arada yazıyor konuşuyoruz asla canıma zarar gelmesini istemiyor kendime sinirden zarar verdim bana sen o zararı kendine değil bana verdin dedi kızdı ve üzüldü ama daha önce hiç bu şekilde olmadı kavgalarimiz oluyordu ayriliyorduk sabahına barisiyorduk bu defa konuşuyoruz ama barışma ihtimalimiz yok gibi seviyor ne vaz gecebiliyor ne de geliyor çünkü güvenini çok sarstim normal konuşuyoruz şu an onun huyunu biliyorum gözlemliyor eğer duzeldigimi görürse barisicak elimden geleni de yapıyorum ama güvenini nasıl kazanırım bilmiyorum
Güven kazanmak için ne yapmalıyım?