Kütüphanemde benim evim neresi isimli kitap var. Kitabın yazarı da Gökhan Çınar. O kitap geldi aklıma şimdi. Bu kadar yoğun olmasam şu kitabı da hemen okuyacağım. Benim evim baba ocağı olmadı, annemin kucağı olmadı, kardeşimin yanı olmadı. Neresi benim evim. Bence benim evim yine benim
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Evet anlayanlar var. Anlamak isteyenlerde var. Ama sadece bir konuda ne anlayabiliyorum, ne de anlaşılıyorum. Ne tamam diyebiliyorum, ne hayır. Aklım karmakarışık. Tam düzeliyor diyorum, hop bir şey oluyor tekrar karışıyor. Şu ipin ucunu bir bulsam nerde kaybettim her şey çözülecek ama bulamıyorum. Keşke zamanında iki arkadaşım vardı, onlar anlamışlardı keşke dinleseydim onları diyorum. Ama olan oldu artık..
Herkes işine geleni anlıyor ya. yakındır markete gidiyorum diye çıkıp 25 yıl kaybolcam 😂😂. Kimi saman yemiyor kimi dama girmiyor diye bir deyim var bizim oralarda. Bizim evin özeti 😛🥳
Bi en yakın arkadaşım bir de sevgilim anlıyo diye düşünüyorum. Beni çok yakın değilsem kolay kolay kimse anlayamaz. Galiba buna çok ince düşünceli ve kırılgan olduğum için yol vermiyorum.
Düşünüyorum cubku herkesin karakteri farkilidr bir cismim farzedelim herkeisn o cisime görüşü ve yorumu ayrı bulunmalkta hepimiz gördüğü aynı çisim ama görüş farkliliklari olur tabikide bence