Kişilik & Karakter Öldükten sonra tekrar dünyaya gelmek ister miydiniz? Monarshee Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Farklı bir beden ve farklı bir kader ile yeniden bu dünyaya gelmek ister miydiniz?🙅🏻♀️ Öldükten sonra tekrar dünyaya gelmek ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hayır yok olmak isterdim 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Ne olursa olsun yaşamak güzel. Tekrar dünyaya gelmeyi isterdim tabii ki. 1 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yok ya aman kalsın. Olacaksa bile İsviçre Finlandiya Norveç tarzı bir ülke olsun Orta Doğu coğrafyasını çekemem bir daha. d 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Evrenin başka köşesinde birinci sınıf aşağılık deyyusların olmadığı bir dünyada evet. 1 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İstemem. Bu kalp ve bu şans bende oldukça 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. yok ya ne işim var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır yok olmak isterdim
Ne olursa olsun yaşamak güzel. Tekrar dünyaya gelmeyi isterdim tabii ki.
Yok ya aman kalsın. Olacaksa bile İsviçre Finlandiya Norveç tarzı bir ülke olsun Orta Doğu coğrafyasını çekemem bir daha. d
Evrenin başka köşesinde birinci sınıf aşağılık deyyusların olmadığı bir dünyada evet.
İstemem. Bu kalp ve bu şans bende oldukça
Olabilir değişiklik iyidir
yok yeter bize yaşadıklarımız
yok ya ne işim var