İnsanlarla çabucak samimi olabiliyor musunuz yoksa samimi olmanız zaman mı alır?

Tamamen karşımda ki kişiye göre değişiyor bu, yeni tanıştığım kişikere karşı her zaman bir mesafem vardır fakat bazıları sanki yıllardır tanışıyormuşcasına bir yakınlık ve samimiyet sağlar. Nasıl geliniyorsa öyle gidiyorum diyebilirim...
Çok kolay samimi olabilen biri değilim açıkçası ama bu büyük ölçüde karşıdaki insana , onun hal hareket ve düşünce tarzına bağlı olmakla beraber genellikle beni tanıdıklarından sonra hep duyarım ilk başta soğuktun ama daha sonra çok samimi olduğunu anladım diye , insanda şeytan tüyü olmayayazsın
Kendi kafa yapımdaki insanlarla daha kolay anlaşıp samimi olabiliyorum, onun dışında frekansımın tutmadığı biriyle kolay kolay samimi olamam..
Temelde sıcakkanlı ve samimi bir insanım ama ilk tanışmalarımdaki tepkilerim tamamen karşı tarafa bağlı.
Bana karşı yaklaşımı, tavrı nasılsa ben de o şekilde karşılık veriyorum. Enerji dolu samimi insanlarla hemen kaynaşabilirim.
Cevap
11Cevap
Aynı karaktere sahipsem hızlı samimi oluyorum, ama aşırı ciddi mesafeli insanlarla anlaşamam
Geldiği gibi giderim, samimi olmam hemen. Bakarım önce bir ne sebepten geliyor. Yanlışı gördüğüm an yolu veririm.
Sıcakkanlıyımdır, gülümsemeyi ve kişilerle konuşmayı severim. Evet, olurum. Ancak olduğum kişileri özenle seçerim.
Bu karşımdaki kişiye bağlı olarak çok değişiyor ama genel olarak şöyle söyleyeyim. Biriyle o samimiyete gelmem biraz zaman alır.
Herkesle samimi olmayı sevmem hele kanım ısınmadıysa uzaklaşırım ısındıysa da çok zaman alır samimi olduğum zaman da kopmak istemezler
Karşımdaki insan bana nasıl yaklaşıyorsa bende ona aynı şekilde yaklaşırım.
Kimisi 5 dakikada, kimisi 1 haftada, ben 1 senede 😂
Karşımdakine göre değişiyor bazı insanlar eğlenceli ve çok komik
İnsan sevmiyorum ama istersem çok çabuk samimi olurum
Zaman alır. Herkesle çok çabuk samimi olamam bunun için biraz vakit geçirmemizz gerek
Karşımdaki kişi samimi ise ben çok çabuk samimi olurum.
Karşıdaki insanın aurasına bağlı, dolayısıyla net bir cevap veremem
Çok çabuk samimi olmak kişiye göre değişir. Kendime yakın bulduysam samimiyetine inanırsam samimi de olurum
Ben çabucak samimi olurum dıştan soğuk gibiyim ama samimi yanım var
Samimi olmam zaman alır
Burcumdan dolayımı bilmiom ama soguk gözüküyorum
Benim için bu durum yılları alabilir.
Zaman alır
Kimseyle çabuk samimi olmam. Olmamakta en iyisi
Zaman alır kolay kolay samimi olamam
Karsimdakine bagli ama biraz zamn aliyor
Zaman alir
Çok zaman alabiliyor
Çabuk olamıyorum
Zaman alır