Kişilik & Karakter Farklı görünme çabanız var mı yoksa kendiniz gibi misniz? Messby Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Son zamanlarda topluma baktığım zaman herkeste bir farklı görünme çabası var ve bu çok belli oluyor. Farklı görünme çabanız var mı yoksa kendiniz gibi misniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
geistim Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Hiç öyle bir çabam olmadı. Aksine her zaman 'ben kendim kalırım, hoşuna gitmeyen gider' mottom oldu hatta. Birilerinin sevgisi, ilgisi için kendini değiştiren insanları da hiç anlamam. Sen kendini sevdikten sonra bunlara gerek kalmıyor çünkü ☾ 1 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Zaten kendime has farklı biriyim. Neyse oyum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kendim oluyorum sürekli 0 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Valla ben kendim gibi olduğum halde yoruluyorum, bir de başkası gibi olmaya çalışıp kendimi neden yorayım 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zaten farklı olduğum için öyle gorunmeme gerek yok 1 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kendi istediğim gibiyim. 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hayır yok kendim gibiyim neysem oyum 1 0 Yorumla
sukharina Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kendim gibiyim ama etrafıma da hep farklıyım. 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır, kendim gibiyim 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Görünmem 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Olduğum gibiyim 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Özenti değilim 0 0 Yorumla