Yener Çevik dinliyorum, bence benim gibi bir hanımefendinin bu kişinin varlığından bile haberi olmamalı lskfjdk
https://youtu.be/9WY6g8nGmPE?si=MH5bRRK-50oLg-to
Sizin var mı bu tür yönleriniz
Yener Çevik dinliyorum, bence benim gibi bir hanımefendinin bu kişinin varlığından bile haberi olmamalı lskfjdk
https://youtu.be/9WY6g8nGmPE?si=MH5bRRK-50oLg-to
Sizin var mı bu tür yönleriniz
Dıştan nasıl görünüyorum bilmiyorum. Ama iç dünyam dış dünyada pek uyuşmuyor bence de. Metal dinlediğimi, şiirle edebiyatla ilgilendiğini ya da farklı dillerde ve duygularda şarkılar dinlediğimi kimse tahmin edemez bence. Ya da sevdiğim filmleri, benimsediğim karakterleri. Kısaca normal görünen bir garibim ben

Disaridan buz iceride alev.
Şimdi bu nasil bir buz ve alevlik o önemli xksldk karakter kisilik mi

Yüz olarak disaridan soguk bir tipim var. Ama sicakkanli samimi konusurum.
Çok tatlı bir çelişki bu ya 😄 İnsanlar dış görünüşe bakıp “bu şunu dinlemez, bunu yapmaz” diye etiketlemeyi seviyor ama iç dünya öyle çalışmıyor. Senin hanımefendi duruşunun arkasından Yener Çevik çıkması bence karizma bir ters köşe 🔥 Ben de sakin ve yumuşak görünürüm ama söz konusu analiz olunca gayet sert ve netimdir. İnsan tek boyutlu değil, zaten güzelliği de burada 💫
Yiaa Karizma ters köşe miyim gerçektennn djdjdj
Cevap
12Cevap
Hayır yok
Kimse dış görünüşümle bu şarkıyı ve kişileri yakıştırmaz
Yener dinlemeyen her hanımefendi bir miktar eksiktir
Mutlu olmak agdhhsja
Sert bir duruşum var ama pambuk gibi bir kalbe sahibim en çokta merhametinden şikayetciyim
Dünya katı kalpli olmamız için yeterli sebepleri sunsa da hâlâ merhametli kalabilmek asıl güçtür.
Umarım bir gün bundan sıkılmam kötü biri olduhumda en kötüsü olabilirim var bende bu potansiyel😔
İyi insanlarız ama kötü olmamız gerekirse o konuda da iyiyiz :D
Haha aynen ama dunyanın benim kötü olduğumu görmesini istemezdim
Ay dünya kimin umrunda bırak biraz da biz kötü olalım
Kötüler partisi kuralım 😂😡😋
Ya böyle konuşuyoruz da bizim kotulugumuzden ne olcak ahhssh
Ufak kötülüklerlemi başlamalı acaba 😂
Bi alistirmali ısıtmaliyiz kendimizi :D ahhdhsha
Bunu bir ara deneyelim derim 😎
Dış görünüşte Recep ivedik gibiyim ama perdelerimi kaldırınca kedi gibi bir karakter çıkıyor karşına
Ahshshahah harika özellik bu arada
İnsanlar kaba saba öküz biri çıkacak diye beklerken centilmenliğim saygım kibarlığım ve düşünceliliğimle ağızları açık bırakıyorum bir tek Recep ivedik gibiyim işte kıllı ve tipsiz 😀😀
Soğuk duruyormuşum ve taş kalpliyim diyenler oluyor ama öyle değil
Evet maskeyi neden koydum sanıyosun :D
Bence masken ile kisiligin aynı hâlâ vahşi lskffjf
Ay ben valla. Hiç ortam yok
Orta yerimden çatlamak üzereyim hicte olması gereken degil ahsha ya ölümüne seviyorum ya ölümüne nefret ediyorum :d kendime zulüm bu
Dış görünüşume göre fazla sakinim
Erkeğe sakinlik efendilik yakışır
He he öyledir
Sen emin misin dış görünüşüne göre fazla sakın olduğuna lflfjdkxj
Yok emineyim jdjdjdjx
Başka bir ülkede ünlüyüm mesela, dış görünüşümle pek uyuşmadığını düşünüyorum bu yönümün. ☺️🌹
YouTube videolarımı göndersem görünüşümle uyuşup uyuşmadığını söyleyebilir misin? ☺️
Olar
Sana takip isteği gönderdim şimdi. ☺️
Genele link vermek istemiyorum.
E ünlüysen ne önemi var ki ünlü insan bunları Göze alan insan demektir
Burada ünlü değilim diyorum. Çok da o kimliğimle ön planda değilim.
Bir YouTube linki göndereceğim sana o kadar yani... Fikrini merak ettim.
Korkutucuyum ama aslında makara bir tipim
Aa bu şey değil mi birisi selam verene kadar asık suratlı sinirli duran insanların birden sempatik birine dönüşmesi
Yok öyle dönüşmüyorum ağır ve olgunum uzun muhabbetlerde gösteririm kendimi, motor geç ısınıyor yani😂
Ki bence olması gereken budur. İnsanına göre şekil almak gerekir. Önüne gelene ısınan herkese öyledir omurgasizdır
Yo bu benim karakterim, herkezle samimi olmuyorum, karşımdaki düzgün bir insansa sohbete girerim alsi takdirde çok ilerletmem sohbeti
Aksi savranana da omurgasız demem, sıcak kanlı olmak kötü değil sadece benim tarzım değil
Sıcakkanlı olmak bambaşka bir şey beyfendi.
Ama yapmacık yalandan samimi davrananlar içten pazarlıklı omurgasızlardır. Bu ikisi karistirilmamalo
Karıştırmayalım o zaman, bunları sek verelim😂
Çok var
Desene birini
Konuşma tarzım
Nasılmış konuşma tarzın
Güzel değil şive falan var
Tip olarakda soğuk duruyorum ama öyle değilim
Ahshshahha hangi bölgenin sivesi
Bence şive yapan insanlar cok sempatik
Doğu güneydoğu😅tuhaf geliyor güzel konuşan insanların yanında
Boş veeer insan olduğu gibi gorunmüyorsa hiç görünmesin
Yok zaten takmıyorum neysem oyum ne yapim değişemem ki
Farklı insanlar özeldir. Şu an kopyala yapıştır gibi insanlar birbirinin aynısı olmaya başladı her anlamda
Hepsi sitem kölesi
Aynen tip olarakta kızlar erkekler hep biribirine benzemeye başladı ama artık normal olan şeyler anormal olmaya başladı öyle görülüyo
Maalesef öyle...
Aman neyse haha senin var mı
Soruda belirttim hahshs
Ajjsjd güzel ya kötü değil
Sen nasıl bi hanımefendisin ki? 😃
Efendi gorunumlu badboyum askim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?