Kişilik & Karakter Kendinizi farklı görüyormusunuz? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İticiliğiniz toplumda gerilerde ya da göz önünde misindir sen farklısın sözünü söylediler mi sıze? Kendinizi farklı görüyormusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. kendimi farklı görmem 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Ben farklı olduğumu birinden duyduğum için değil kendimi farklı hissettiğim için bunun farkındayım.. 1 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Beni gören bunu der.. Çok kalıpların içinde değilim öylede yaşamıyorum. Bunuda farklı o'mqk için. Değil boyle yapmak istediğim için yapıyorum :) 0 0 Yorumla
WeLosTheSea Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Her görüştüğüm insan farklı olduğumu dile getiriyor. 0 0 Yorumla
Metehn01 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% 1 yıl Fevkaladenin fevkinde gibi bir şey olmuş 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kendimi farklı görmem
Ben farklı olduğumu birinden duyduğum için değil kendimi farklı hissettiğim için bunun farkındayım..
Beni gören bunu der.. Çok kalıpların içinde değilim öylede yaşamıyorum. Bunuda farklı o'mqk için. Değil boyle yapmak istediğim için yapıyorum :)
Her görüştüğüm insan farklı olduğumu dile getiriyor.
Fevkaladenin fevkinde gibi bir şey olmuş
her zaman farkliyim :D
Kendimi farklı görmüyorum.
Evet farklıyım.
hayır