Son 4 yıldır tekdüze bir hayat yaşıyorum, hayatım iş ve evde geçiyor. Normal mi?

Soru cümlesi olması için böyle sormak zorundaydım. Tabii ki normal değil biliyorum. Ama çok standart ve tek düze bir hayatım var 4 yıl önce biten toksik ve berbat ötesi bir ilişki sonrasında bu yeni adam haline dönüştüm.
Hayatım uyku, iş ve ev üçlüsü arasında dönüyor.

Akşam eve kendimi attığımda salonda koltuğa kendimi atar atmaz öyle kalıyorum. Gece üçe kadar defalarca izlediğim dmax belgesellerinizi izliyorum. Uyumaya geçtiğim zaman ise uyuyana kadar boş boş tavanı izliyorum. Bu sorgulama anlarında kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki hayatıma renk katan, yüzümü ellerinin arasına alıp sıcacık bakışıyla içten bir şekilde beni sevdiğini söyleyen bir kadın özlemi çektiğimi fark ediyorum.
Sonrasında başımı göğsüne alıpi saçlarımı okşarken huzur içinde kokusunu duyarak uyuyamamak canımı acıttığını fark ediyorum.
Ama bunun için de hiç bir çaba sarf edecek enerjim kalmadı. Bu konuyu o kadar uzun yazabilirdim ki muhtemelen okumazdınız.

Bahsettiğim aşk kadın böyle bir akşam kendiliğinden gelip kapıyı çalsa.
Merhaba ben yeni sevgilin, hayatına hoş geldim dese.
Daha güzel olmaz mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru sormuşum 4 xper vermiş! aman ne tatlı bir olay peh
Güncellemeler
+1 yıl
Günaydın! Ne güzel bir gün!
Herkese kolay gelsin
Son 4 yıldır tekdüze bir hayat yaşıyorum, hayatım iş ve evde geçiyor. Normal mi?