Kişilik & Karakter İntikam alır mısınız hiç hayatınızda intikam aldınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben ciddi bi konu yüzünden intikam almak istiyorum ama konu cidden ciddi siz hayatınızda intikam hiç aldınız mı ya da sırtınızdan bıçaklayana intikam aldınız mı ya da intikam iyi bir şey mi? İntikam alır mısınız hiç hayatınızda intikam aldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/FLSlXViDEEcİntikam dediğin böyle olur işte Yaşasın soykırım 0 0 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Alırım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl En iyisi Yorumla
YeşilGözlün Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. Ergence gerek yok 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Peki ne yapak gerek knk içim içime sığmıyor cidden ben karşılıksız iyilikte kötülükte bırakmam Yorumla YeşilGözlün +1 yıl Biliyorum knk Allah'a havale et uğraşma sana da ders oldu hatalarımzdan ders almak önemli Yorumla Soran +1 yıl Ders oldu zaten onda hiç sıkıntı yoo baya ders oldu ama maddi olarakta zarar oldu yani içimden bi ses genede sende bi dava aç diyor Yorumla
Getluckyy Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Uğraşmam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama konu ciddi ne olduğunu duysan sende intikam isterdin Yorumla