hayatınızda hiç intikam aldınız mı ?
mesela erki sevgiliden arkadaştan vs. vs. ?
aldıysanız eğer nedenini öğrenebilirmiyim ?
mesela erki sevgiliden arkadaştan vs. vs. ?
aldıysanız eğer nedenini öğrenebilirmiyim ?
sevdiğim biri vardı. baya zaman oldu.artık gözümde 5 para etmez.neyse
sevdiğim bi kız vardı zamanı gelince sevdiğimi söyledim ama o arada başkasıyla gizli gizli çıkıyormuş.çıktığı çocuk serserinin biriydi.sevdiğim kız bana dedği şu benim çıktığım var seninle ilgilenmiyorum.sevdiğim kızın çıktığı çocuk okulun meydanın da sevdiğim kızı bir güzel dövdü.dayak yedikten sonra ayrıldı o çucuktan.1 ay geçmedi bana yanaştı bu sefer.
çıktığın varmı diye bende hayır yok dedim.neden sordun dedim.sen bana çıkma teklif etmiiştin dedi.benim de dediğim tek kelime oldu .(sırf aşşalamak kalbini kırmak için,kendisinin benim gözümde ne olduğunu görmesi için) ben 2 ci el kullanılmış kız almıyorum .nasolsa çevren baya genişlemiştir,herhangi bir erkek olsun sana yeter sen eğlence istiyorsun ben eğlenilecek biri değilim dedim.arkamı döndüm uzaklaştım.
kız olduğu yere oturdu.ağladı.içimdeki sevgiyi kusmuştum artık.(istediğim intikamı almıştım)
ama zaman herşeyin ilacıdır.bir rüzgar gibiydi,sadece esti geçti.bir söz vardır rüzgar ne kadar sert eserse essin kayanın üstünde sadece tozları kaldırır.bende her zaman dik olmaya çalıştım.
bir kisiden aldim.
6 ay pesinde kostugum bi kiz vardi, sebebsiz yere beni istemedi. bende ondan vazgectim. aradan 1 sene sonra bilincsiz bunun kiz arkadasiyla görüsmeye basladim. ortaya cikinca, bu 6 pesinden kostugum kiz bana yalvarip, nasil yapa bildigimi sordu.. bende ona inat isi devam sürdürüp intikamimi almis oldum. sebebsiz yere kalbimi param parca etmesi cok zoruma gitmisti, uykusuz gecelerime sebeb olmustu kendisi, ve hic birsey olmamis gibi ona geri dönmeyi hic düsünemiyordum
ben kendim hic birzaamn intikam almadim, cünkü öyle bir durum olusmadi eski sevgilim olmadigi icin :D yani ben ilk askimla hala beraber oldugum icin, arkadaslarimin eski sevgililerinden aldiklari intikamlarda yardim etmeye mecburdum :S :D biri gitti kiz basina eski sevgilisine yumruk yumruga giristi bende sonra kara kol da yalanladim öyle bir sey yok demek zorunda kaldim eski sevgiliside böylece rezil oldu orda.. daha 5 sene önce filanda diger arkadasin eski sevgilisinin evini yumurtalarla bombaladik corap maskelerle sonra kactik eskiya gibi falan :D:D:D
aksam aksam hic gülecegim yoktu bebebisim4662 :D
naparsin genclik hali :D:D:D
..dogru ergenlik caginda neler neler yapmassinki ? :D
aynen :D ama ne günlerdi beee özledimm :D
hic deme ya... yaslandik artik istesekte O günleri geri getiremeyiz
evet yas geldi 23'e yaklasiyoruz adim adim 30'umuza :S :D
moruklasiyosun bebis haberin ola :D
hüü :-(
hayır tatlım hiç intikam almadım. nedeni intikam iyi bir duygu değildir. şeytanın tuzağıdır yavrum.
bugüne kadar arkamdan iş çeviren pis oyunlar oynayan insanlara birer tane mesaj attım, güzel laflar soktum. iğneleyici. anlayan anlamıştır zaten. anlamayan da öbür dünyada anlar elbet.
Cevap
15Cevap
Arkadaşlarımdan aldım. Ancak böyle birşey yapabilmem için gerçekten hiçkimsenin yapamadığı kadar beni delirtmeleri lazım.
Burcum gereği biraz kinci bir insanım, hepsinide saf ayağına yatıp yada çaktırmadan, belli etmeden aldım. Biraz arkadan bıçaklayan tarzda biriyim sanırım.
Naptin? Merak ettim
Aldım tabiki. Olay şu bi kız var sınıfımda ben onun hep yanında oldum ama birdenbire ben hiçbişi yapmadım bana karşı soğuk davranmaya başladı kafaya takmadım benle uğraşmaya başladı yine umursamadım sonra alay etmeye başladı üstüme geldi, bi ara ben düşmüştüm gülmeye başladı o zaman sinir oldum hem ne derler gülme komşuna gelir başına, ertesi gün pozitif oldu sonra ben onun hakkında dedikodu yaydım ve instagram sayfasında o dedikoduyu birisine yaydırttım. Ben yaymadım bi kız yaydı ona da ben anlattım durumu. Abi kötü bişiy hem pozitifsin üstüne bide linç yedin valla umrumda değil o da bana böyle davranmasaydı.
İntikam neden almak istenir bunu soralım, yada neden intikam alalım başka birşey yapma yolumuz yokmu ya.
bilmem varmidir ki ?
bak bunu güzel söyledin iste :)
aslında intikam almak istemedim ama, eski sevgilimden ayrıldıktan 1 ay sonra yeni biriyle tanışıp çıkmaya başlayıncag*tolmuştu eskisi, bunu duyunca çok mutlu oldum yani intikam almış kadar :)
Kahpelik yapan herkesden intikam alırım.Egoyla alakası yok zevk meselesi.
Neler yAptin mesela?
aldım
sebebi egoistliğiydi... ders verdim ama benim de kanım kalmadı... zor toparladım...
ebesinin hörekesi kadar aldim.. arkadasim ile cikmisti kasarlik mezunu kasalot.
eski kız arkadaşıma dönmek istedim reddetti,plan yaptım 2 ay uğraştım onun bana dönmesini sağladım bu sefer ben reddettim
arkadaştan aldım ohhh pek de iyi yaptım ağır bişeydi anlatamayaçagim. Gizliye telden tik yapmak zor oluyo. Nick de olsa bi tarzımız var
intikam almakta nedemektir ?
seviyorsan seviyorsa her şeye varım ama sevmiyorsa zorla sevdiremem ya...
almadım almam da... Allah biliyor görüyor yeter herkes ne yaşatmışsa onu yaşar...
aldım ama elime yüzüme bulaştırdım bir çocukla çıkarken ondan ayrılıp eski sevgilimden intikam almıştım ama sonra çok pişman oldum çünkü hem eski sevgilim hem de diğer sevgilim de benden intikam almıştı
evet amcam dan intikan aldım en başta ve diğer akrabalarımdan da ama daha alacaklarım var ...
Intikam aldigin biri ilr halen devam etmek dogru mudur gecmiste canini yakmistir sende firsat bulup onun kini yakmisndir ve affetmeye hazirim eskisi gibi olalim derse devammi yoksa ugurlar ola mi denilmeli
kazık atmışlardı hepsinden bigüzel aldım intkamımı:)
Ne yaptin?
Kinci biri değilim biri bana yanlış yaparsa Allah'ından bul der geçer giderim.
intikam almak ahmakların işidir basit insanların işidir ama yinede söyleyim
EN BUYUK INTIKAM O INTIKAMI ALMAMAKTIR
O duyguya sahip değilim ...
almadım hiç ama almak istiyorum şu an
Hiç sonraya bırakmadım bi işi.Bırakmakta iyi değil
Almadım. Alıcam!
Herşeyin bir bedeli vardır...
Çok aldım,söylemem ama.
Hiç intikam almadım ama benden almışlardır:)))
Hayır almadım.İntikamı zaman alır.
aldım
ohooo...
hayır almadım
Evet aldim kat kat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar