Kişilik & Karakter Birinden hiç intikam aldın mı? Vibiasabina Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Entrikaya, intikam hikayelerine bayılırım. 😁Sizin böyle bir anınız var mı? Birinden hiç intikam aldın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. Hiçbir şey yapmam uğraşmam sevdiğim birine bir şey yapmadıysa bana yapılan şeyler için bu zahmete girmem 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Almadım hayır.. uğraşmam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok Entrikalı Bir hikayem var aslında benim için çok eğlenceli olmasa da 1 2 Yorumla Vibiasabina +1 yıl Merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden anlatabilirim intikam Falan pek yok ama Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. almışımdır muhakkak şu an ilk etapta gelmedi hemen aklıma 1 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 944 cevap paylaştı. Gerek duymuyorum ya 1 2 Yorumla Vibiasabina +1 yıl Ama bazıları da hakkediyor sanki Yorumla YoğurtluCikolataa +1 yıl Etmez miii ediyolar ama ne gerek var adam yerine konulur sonra Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. Anlık rezil etme yeterli 1 2 Yorumla Vibiasabina +1 yıl Benim aklıma hep sonradan keşke şunu da deseydim gelir 😁 Yorumla Just-can +1 yıl Ben derim sonradan aklima gelirse yine önüme çıkarsa onu xa derim içimde kalıp dert olmaz Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kinci bir yapım yok ne yazık ki. 1 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Yes yes yes 1 2 Yorumla Vibiasabina +1 yıl Meraklandım Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Fazla merak iyi değildir 🤤 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Hayır yapmam öyle şeyler 1 0 Yorumla
African_Saidu Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yeahhhh beni olduu ama ımhh birz gariipb lol 1 0 Yorumla
Rsklnkv Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. Ezel2 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ay ben uğraşamam.🤦 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiçbir şey yapmam uğraşmam sevdiğim birine bir şey yapmadıysa bana yapılan şeyler için bu zahmete girmem
Almadım hayır.. uğraşmam
Çok Entrikalı Bir hikayem var aslında benim için çok eğlenceli olmasa da
Merak ettim
Özelden anlatabilirim intikam Falan pek yok ama
almışımdır muhakkak şu an ilk etapta gelmedi hemen aklıma
Gerek duymuyorum ya
Ama bazıları da hakkediyor sanki
Etmez miii ediyolar ama ne gerek var adam yerine konulur sonra
Anlık rezil etme yeterli
Benim aklıma hep sonradan keşke şunu da deseydim gelir 😁
Ben derim sonradan aklima gelirse yine önüme çıkarsa onu xa derim içimde kalıp dert olmaz
Kinci bir yapım yok ne yazık ki.
Almadım değer biri yok çünkü
Yes yes yes
Meraklandım
Fazla merak iyi değildir 🤤
Hayır yapmam öyle şeyler
Yeahhhh beni olduu ama ımhh birz gariipb lol
Ezel2
Ay ben uğraşamam.🤦
Çook
Almış olabilirim