LÜTFEN HAKARET KELİMELERİ KULLANMADAN BANA FİKİR VERİR MİSİNİZ ASLA TROLL DEĞİLİM DALGA GEÇMİYORUM GERÇEKTEN FİKİR İSTİYORUM?

• Ben 22 yaşında bir bireyim. Yaklaşık 3 4 yıldır iğrenç düşüncelerle doluyum. Sürekli olarak birilerini ö*dürdüğümü düşünüyorum özellikle son zamanlarda ailemi bile düşünmeye başladım. Hatta bazen geceleri uyanıyorum ve s*gara yakıp onları ö*dürüp ardından kendime iğrenç i*kenceler yapıp hayatımı sonlardırma planları yapıyorum. En son işe girdiğimde patronumla çok sorunlar yaşadım hatta tacize uğradım o yüzden onu bile ö*dürmek istedim. Halamla aile içinde sorunlar yaşadık ve bana "o*ospu dedi ardından her yerde hakkımda kötü şeyler söylemiş işte bir gün evden çıkıp ona zarar vermek için gidiyordum ama durduruldum ve o gün hayatımın en büyük sinir krizlerinden birini yaşadım aslında tüm bunları yapmasının sebebi de ş*refsiz oğlunu istemiyor olmamdı. Bu arada babamla kendimi bildim bileli hiç anlaşamam çünkü beni sürekli aşağılar, sürekli yargılar, bir şey yapmak istediğimde "sen beceriksizin tekisin, canım, senden bir halt olmaz" gibi kelimeler, cümleler kullanır. Özellikle küçükken beni apartmanın bodrum katındaki bir odaya kitlemişti ve saatlerce orada kalmıştım hatta korkudan altımı ıslattığımı hatırlıyorum bunun dışında, okuldaki arkadaşlarım kötü davranıyor diye okula gitmek istemediğim bir günde beni feci derecede dövmüştü hatta alnım kalorifere çarpıp yarılmıştı hala da izi duruyor tabi o halde alnıma bir sürü yara bandı yapıştırıp okula bırakmıştı. Yine de babamı tüm bunlara rağmen seviyorum ama içimde ona karşı bir kırgınlık, kızgınlık var. Yani Geceleri uyuyamıyorum sürekli saçma sapan şeyler düşünüyorum buna geleceğim de dahil. Mesela iyi bir geleceğim olmayacağını ve bu yüzden yaşamayı haketmediğimi düşünüyorum falan derken bu daha uzayıp gider. Ha eklemem gereken birkaç şey daha var sanırım. Ben birde sinirimi kontrol edemiyorum elimde çay bardağı patlattığım ve aynaya yumruk attığım zamanlar oldu ayrıca bazen sinirlenince saçımı başımı yoluyorum, kendime sertçe vuruyorum ve etrafımdakilere zarar verecek noktada oluyorum. Telefon ve pc'nin kameralarını hep kapatırım çünkü izlendiğimi düşünüyorum. Odamın kapısının buğulu bir camı var ve dışardan hiç bir şey görünmüyor ama izlendiğimi düşündüğüm için duvar kağıdı ile kapladım. Bazen garip sesler duyduğum oluyor belki de gerçekten birilerinin sesi ama etrafımda o anda kimseler olmuyor. Neyse tüm bu yazdıklarımı okuyan olur mu bilmiyorum ama artık her şeyin çok ucundayım o yüzden buraya yazmak dışında başka bir çare bulamadım. Buraya ilk kez bir şeyler yazıyorum çok yabancı ve çok uzağım o yüzden lütfen beni yargılamayın sadece fikir istiyorum. Yazdıklarım belki çok parça parça ve karmaşık gelebilir ama çok çabalayıp elimden geldiğince anlaşılır yazmaya çalıştım şimdiden okuyan olursa çok teşekkür ederim umarım benim için bir fikrin vardır.
LÜTFEN HAKARET KELİMELERİ KULLANMADAN BANA FİKİR VERİR MİSİNİZ ASLA TROLL DEĞİLİM DALGA GEÇMİYORUM GERÇEKTEN FİKİR İSTİYORUM?