BÖYLE BİRİNİ AFFEDEBİLİR MİYDİNİZ? COK KÖTÜ HİSSEDİYORUM GERCEKTEN İNANİLMAZ GORENLER YAZABİLİR Mİ?

Sevgilimle pazar günü görüştük farklı şehirlerdeyiz o Gaziantep'te ben hataydayim her hafta sonu yanıma geliyodu düşük maaşla çalıştığı halde bazen iş çıkışı yorgun olmasına rağmen çıkıp geliyordu. İlgileniyordu benle seviyorum ve onun da beni sevdiğini düşünüyordum. Bir şeyden rahatsız olduğumu soyledgmde dikkat de ediyordu. Pazar günü görüştük birlikte maç bile izledik ya eve dönüşte telefonuna baktım telegram uygulamasından bı e. s. c. o. r. ta fiyat bebişim? Diye yazmış tarihe baktım yine belki çok eskidir diye 10 Ekimde yazmış kadın da sanal şov video fiyatlarını yazmış o da cevap vermemiş şok oldum dondum kaldım neye bakiyosun oyle dedi aldı elimden gördü ben de o an ağlamaya başladım yol boyu ağzıma gelen her şeyi söyledim kendi emeğine de mi acimadin o kadar yol geliyorsun kendi tek kelime etmedi ben aptalım ben esegim demekten başka bsey demedi pazar gününden beri de mesaj yazıyor insanız hata yaparız affet bı daha olmayacak diye ben psikologla konuştum bu kişi psikoterapi alirsa belki o zaman konuşmaya devam edebilirsin yoksa konuşma dedi hiçbir şekilde seviyorum özlüyorum ne yapacağımı bilmiyorum böyle biri affedilir mi?

BÖYLE BİRİNİ AFFEDEBİLİR MİYDİNİZ? COK KÖTÜ HİSSEDİYORUM GERCEKTEN İNANİLMAZ GORENLER YAZABİLİR Mİ?