Moda & Stil YELİZ KUVANCI ÇOK GÜZEL DEĞİL Mİ YA DA ÇOK TATLI? Casper-Man Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhabalar Yeliz Kuvancı'yı dizilerden tanıdık.. Normal olarak.. Ben çok beğeniyorum. Ses tonu gülümsemesi ve yüzündeki iyilik simgesi.. Güzelde bir bayan benim için ideal evlilik kriterleri... Siz neler düşünüyorsunuz?Teşekkür Ederim YELİZ KUVANCI ÇOK GÜZEL DEĞİL Mİ YA DA ÇOK TATLI? Cevapla Dizi Soruları Evlilik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Volrath Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl öyledir herhalde 0 1 Yorumla Casper-Man +1 yıl evet abim Yorumla
Pantheraa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Güzel kadın :D 0 3 Yorumla Casper-Man +1 yıl aşığım aşık bilgisayarın duvar kağıdı odamın duvarı onun resmi oldu :D Yorumla Pantheraa +1 yıl Allah ayırmasın kardeş :D Yorumla Casper-Man +1 yıl amin hayallerdede sevmek güzel :) kalbi çınlasın :) Yorumla
yadau Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl O kim? 0 6 Yorumla Casper-Man +1 yıl öyle bir geçer zamanki inci hoca Yorumla yadau +1 yıl Aa evet bende çok beğeniyordum onu Yorumla Casper-Man +1 yıl odamda bilgisayarımın arka planında heryerde onun fotsu var :) Yorumla yadau +1 yıl Gerçekten güzel bir kadın. Yorumla Casper-Man +1 yıl benim için ulaşılamaz dağların doruklarında ama fotosuna baktıkça aşık olduğum biri olsun böylede güzel :) Yorumla yadau +1 yıl Herkesin bir hayali var tabii ki Yorumla
En İyi Cevaplar