1.5 yıllık ilişkim 1 hafta önce bitti ikimizde birbirimizi çok seviyorduk onun çoğu yaşanmışlıklarında ilkiydim ve bana benim ona bağlı olduğumdan çok daha fazla bağlaydı bazı olaylar patlama noktasına geldi ve ilişkimizin başından beri ilk defa bu kadar büyük kavga ettik hatta o kadar ileri gitti ki küfürleşmeler bile oldu ilk defa. Sonra o beni ordan engelledi ben onu şurdan engelledim derken aramızda iletişim kuracak bir yer de kalmadı ortak bi arkadaşımız da yok takipleştiğimiz 1 hafta oldu o hemen benim istemediğim arkadaşlarıyla yeniden görüşmeye başlamış profiline benim çıkardığım bazı erkekleri yeniden eklemiş şu an o kadar hayretler içerisindeyim ki böyle bir şey yapmasını hayatta beklemezdim sizce o kafasında bitirmiş mi ki çok zor bi ihtimal olduğunu düşünüyorum çok bağlıydı yoksa kıskandırmak için ben yazayım diye mi yapıyor anlamadım sizce bu kız sonradan pişman olup geri döner mi günlerdir içim içimi yiyor lütfen yardım edin şu kardeşinize :((
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üzülmeni istemem ama bence onun sevgisi pek gerçek deilmis.
teşekkürler yorumun için fakat sevmedi diyelim kendinden de biliyorsundur ilkleri unutmak zordur ve 1 2 aylık ilişki de değil sence 1 haftada bu kadar kolay mı
Evet unutmak zordur ama hayatına seni mutlu ettiricek kafanı dagiticak bisey girerse o yolu tutar. Şimdi uzun ilişkiden çıkmışsınız farklı farklı erkekler ona iltifat edince mutluda olabilir arkadaş ortamı yapmış diyosun artık kalabalık istiyo olabilir tabu hisleri öyle hemen kolay kolay bitmez. Bende ilişkimden çıktığımda acı çekmedim halbuki deliler gibi aşıktım ama ailem sevgilim olduğunu ogrendi (çocukta bana kötü davraniyodu sevmiyodu) ailemden ve kitaplardan aldığım özgüven ve sevgi ile ölsem unutmam dediğim çocuğun yokluğu koymadı bana yani kısacası üzülmeni istemem cidden ağır gelmiş olabilir belki benim dediklerimde yalnis olabilir ama başka bi mutluluk varsa o yolu seçmiştir diye düşünüyorum.
Bende biraz senin düşündüğün gibi düşünüyordum ki büyük ihtimalle de dediğin gibi ama ben onun gibi olamıyorum aynı imkanlar bende yok bi hastalığım yüzünden 2 3 ay boyunca evde kalmak zorundayım o arkadaşlarıyla veya yeni yaptığı ortamla kafasını dağıtıyor belki de. bana önerebileceğin bir şeyler var mı çok mutlu olurum çünkü sürekli aklımda ve yapmam gereken önemli işler de var onlara odaklanamıyorum
Öncelikle geçmiş olsun. Kitap okumuyorsan kitap oku ama öyle ağır kitaplardan başlama sana kürk mantolu madonnayi öneririm insan kitap okuyunca hele aşk kitapları okuyunca aşkın ne olduğunu öğreniyo sonra aklı başına geliyo 2. Onerim evdekilerle vakit geçir 3. Onerim kendini geliştir onu unutmak için kızlara yazma senin kişiliğin değişir bununla kısa süreli mutlu olursun önemli olan kendin ayağa kalkmak birini unutmak için bi kıza yazmana oyunların basında sabahlamana gerek yok evde spor yap ben yapiyodum her insan dünyaya özgüvenli, cesur, mutlu olarak gelmiyo mutluluğu gözünde büyütme bi çiçek gördüğünde bile güzelliğinden mutlu olur insan önemli olan bakış açısı sen o cicege hiç görmemiş gibi incele sonra bak dikkatlice hep gordugun gibimi hissedersin cicek buyut alabiliyosan kedi, kopek ya da her neyse al ama kitap okumuyosan mutlaka oku umarim mutlu olursjn toparlanirsin senin abarrttigin o seyler senin oyunun sen biseyi kafanda dusunup beslersen korkarsinda seversinde :)
Hissettiklerin gelip geçici şeyler gözünde unutamam vs gibi düşünceler olursa tabi kötü düşünceleri beslersin unutucam unutucam diyede şart koşma kendini oluruna bırak.
Çok teşekkürlerrr 😊
Rica ederim😊
Bak nasıl anlatsam erkek milleti böyle sen de ki sen beni seviyor musun bitti onca yıl de
böyle şeyler yapan birine benim yazmam mantıklı mı sizce barışsak bile ben alttan almış olarak görüneceğim için ilk adımı hep benden bekleyecek bundan sonra
Hayır o atacak sen değil ve barıştığınız zaman herşeye adım atma zamanı sende de
Bilindik bir söz ama seviyorsa döner ☺️
teşekkürler ama biraz yorum katsanız çok karamsarım bu aralar :(