Ne yapması neye uyması gerekir
Çirkinlik bir şey yapamayız ama geri kalanını
Çirkinlik bir şey yapamayız ama geri kalanını
Sorunun başlığına bakınca çirkin, başarısız, tembel, kötü, şanssız biri değil de; özgüveni sarsılmış, depresif ruh hal içinde birini gördüm. Ruh halin olumlu olsa kendin hakkında bu kadar açık bir şekilde olumsuz yargıda bulunmazsın. Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de çoğu zaman bu ruh hali içindeyim. Bu düşüncelerinin gerçeği yansıtmadığına inanıyorum. Başarısız, tembel olsan bile bunun sebebi de kendini iyi hissetmemen. Aynı şekilde kişinin güzellik algısı da ruh haliyle orantılı şekilde gider. Başka bir sorunu okudum az önce, onda da kendine eleştirel şekilde yaklaşıyorsun. Bence sen kötü değilsin, sadece şu an ruhsal durumun sana bu şekilde hissettiriyor. Aynılarını yaşayan biri olarak söylüyorum bunu. Sen kötü değilsin, çirkin değilsin.
Teşekkür ederim 😔
Cevap
1Cevap
Insanları fiye alma çok onların düşüncelerini çok irdeleme kendini onların yaklaşımlarıyla suçlama her şey sen istemesende rayına girer 4 4 lük olamazsın zaten insansın sonuçta kafana göre takıl bı daha gelmiycen hayata
Çirkin kadın yoktur. Bakımsız kadın vardır. Güzellikten başlamak gerekirse bir çok yöntemi var araştırıp uygulanabilir. Tembellik te kendin yönetmelisin çalışan kazanır. Tembel olan kaybeder
Öncelikle kendinde gördüğün eksikleri not al ve bunların üzerine git. Her alana yoğunlaşma eksikleri giderirsen özgüveninde gelir, başarı da elde edersin
mesela bogazdan atlayip yuzebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?