@DeliKanlı96_
İnatçı, gıcık ve alıngan insana formül var mı?
@DeliKanlı96_

Hem inatçı hem gıcık hemde alıngan... uvv kombo 😁... o kişi için bir formül söyleyemem bunu yalnızca kendi düzeltebilir ama senin için önerebileceğim formül o kişiden uzaklaşmak yoksa olan senin psikolojine olur 😛
yok be ben seviyorum kendisini ama bazen işte fazla inatçı oluyor 😄
Var, yalnız bırakmak.
Artık yanında inatlaşıp gıcıklık ve alınganlık yapacağı biri olmadığını fark edince normale dönecektir.
bu güzelmiş
Çocukluğunun derinlerine inmen lazım... Aşırı derecede inatçıyımdır ama alahtan diğer huylarım yok ya.. yoksa peder beni şamar oğlanına dönderiridi bu kesin... İnada inat - gıcığa gıcık gideceksin...
Yalnız çocuk tam dövülmelik yanımda olsa ağzını yüzünü dağıtırdım yani.
ya tanımıyorsun ki belki ben daha manyağım
o daha küçüçük bir çocuk, dövmek gibi şeyler nasıl aklınıza geliyor anlayamıyorum.
sen de bir zamanlar bir çocuktun... ve sana katlananlar vardı..
Cevap
14Cevap
Sert bir dille konuşmak gerekir öyle uyarmak la olmaz
beni döver ozaman
Varsa etrafında arkanda duracak kavgaya bile gelebilecek insan onu al yanına derim😂
Sen daha inatçı olacaksın, daha gıcık ve daha alıngan :)
o metod şu an deneme aşamasında 😄
Hastalık değildir bu.
Ve bunun geri dönüşü yoktur 😏😏
tipta careler tükenmez canim :P
Tıpa başvuracağımı kim söyledi?
ne alaka? ben seni dogal klasik babaanne tedavi yöntemleriyle tedavi edecegim :D :D
Annem çok denedi. Pek bir işe yaramadı 😎😎
annen basarisiz oldu diye herkes yeteneksiz degil ;)
Valla annem baya yetenekli ki diğer cocuklarında işe yaradı. Bende olmaz ama
end of the discussion.
Cocukluguna inmemiz lazim :/
aman aman
Inatciligi komplike bir durum. gicikligi ırsi.. alinganligi psikolojik. Hergece bir vakia suresi okusun geçer :/
bende bilemedim
uzak dur hatta bırakıp kaç, ruhu ergen olan insan düzelmez
saçma.
saçma bir insanın çocuk gibi inatçı gıcık olması, kimse çekemez öyle tipleri, saçma dediğine göre kimin olduğu belli, kabullenmek lazım bazen
sadece bir insanın bir iki özelliği sana uymuyor diye bırakıp gitmek saçma ve bana göre korkaklık
korkaklık bunları bile bile sana ters gelen birine yapışıp kalmaktır, böyle tipler asla düzelmez ve yeni birini bulmak istemeyen aramaya korkan aciz tipler de bunlara yapışır, gıcık liseli ergen gibi olacağına olgun davranmayı öğrenmesini sürece kimse çekmez
altta ki evli çiftin yazısını oku bakalım 4 yıllık evli ve düzelmedi diyor, hani düzelirdi CAN ÇIKAR HUY ÇIKMAZ ezbere konuşmayın günde yüzlerce kişiyle muhattap oluyorum az çok anlarım
bahsettiğim kişi kardeşim değiştirmeye hiç niyetim yok sadece ben inat o inat nasıl daha iyi anlaşabiliriz diye sordum ya nerelere çektiniz
ayrıca bu kişi bariz sensin neden 3. bir kişi gibi başkası varmışcasına yazıyorsun ki, düzelmez ve düzeltmeye de değmez
sende onun gibisin o zaman,
bir daha yazma alakasız yerlere çektin konuyu.
sen daha kendini bilmiyorsun, doğrular acıtıyor, sen böyle inatçı olduğun sürece senden gördüğü için aynı sen gibi davranır ama sen cahilce gel inatlaşmaya çalış
(.)
evet benım duzelemedım evlıyım gecınemıyorum eşimde oyle kac yıldır evlıyız 4 yılımız rahat kus gecmış her anlamda beter durumdayız
sen öyle birimisin? madem böyle olduğunuzun farkındasınız neden değişmeye çalışmıyorsunuz?
değiştim cok şey değişti ama trıp atıyor 1 hafta ıkna etmeye calışıyorum olmuyor ben bu sefer trıp yapıyom 1 hafta bu sefer o bır hafta ıkna etmeye calışıyor barışıyok bır gun sonra gene aynı cocuklar var arada cok sevıyorum onlarsız yapamam onsuzda yapamam delıler gıbı aşığım o yuzden katlanıyorum yapacak bışey yok aldatmam boşamam oda o şekılde aşık cok sevıyor ama ınat gurur trıp ıkımızıde mahfettı
napalım artık sizde tuz biber deyip katlanacaksınız sakın ha ayrılmayın Allah mesud etsin
allah razı olsun hala umıt var bakalım
inatçı ve gıcık bölümünü sorsaydım cvp verebilirdim. alınganlığa cvp veremem ama o yok bende :)
yok öyle 3 kuruşa 5 köfte... En azından yarısına cevap vermek zorundasın artık 😝
Gıcık!
senin cevabını zaten duymak istemiyorum vazgeçtim.
çok da tın
özgüven aşılayacaksın
yok gelmem😝
ne demek istedigin belli.
Ben oluyom sanirim lan
özeleştiri de önemli tabi.
inatçıyım ama diğerleri değilim 😄
hımmm napsak ki?
varsa bana da soyleyın
Bana formul yoktur 😀
seni araştırmıyoruz henüz 😂
Saydığın özellikler var bende