Fakir, bedeni gelişmemiş, zekası geri, başarısız, çirkin, özgüvensiz, korkak, akıl hastası biri nasıl hayata tutunur uzun süre ya?

Benim dış görüntümü kimse beğenmiyor fakirdik ve cücük gibi hem de kemik gibi bir görüntüm vardı çocukluğumdan beri zorbalanıyorum dış görüntümle ilgili ve okul hayatımda bile hep çekingendim ve korkardım herkesten. Derslerim de hep kötüye gitti internetten güzel ve başarılı kızlara yakışıklı erkeklere bakar hayranlık duyardım şimdi ise sık sık karbonhidrat falan yemekten tombul oldum yüz yapım minik ama vücudum çok şişman. Bakıyorum dışarı çıkarken bazı kızlar hem genç hem güzel ve sosyaller ben ise ailemle ve akrabalarım ile takılıyorum akrabalarım da sağolsun çok moral veriyorlar teyzemin kızı dedi ki bana, bizim okulda bir kız var aynı senin gibi hiç konuşmuyor dedi bana sonra ise güldü. Bir teyzem vardı torunlarını çok sever beni onlar karşısında aşağılardı ve kötülerdi hem de torunları yapı olarak çok cesurlar akıllılar herkesin ağzının payını verirler öyle yani laf altında ezilmezler. Diğer teyzem de bana küçük değilsin senden küçükler 3 çocuk doğuruyor senin yaşındakiler milletvekili oluyor utanmıyor musun abinin parasını yemeye hep senin yüzünden evlenemiyor Allah korkun yok mu diyerek aşağılardı beni aklıma geldikçe deliresim geliyor ben bir de zekası eksik, hasta, tembel, tipsiz kötü bir kızmışım benimle evlenecek erkeğe yazık olurmuş bunu teyzemin torunu dedi. Ben de inadıma hep bekar kalıcam zaten hiç çocuk da yapmicam kim niye istesin beni ama belki bir konuda başarı elde eder ve gücüm olursa kendi ayaklarım üzerinde dururum bu yeter bana. Tesettürden de çıktım ama benim de duygularım var beni başkaları yönetmesin bir zahmet yaşım kemale erdi neredeyse
Fakir, bedeni gelişmemiş, zekası geri, başarısız, çirkin, özgüvensiz, korkak, akıl hastası biri nasıl hayata tutunur uzun süre ya?