Bazı anlar bu anıları yazmış olduğun gibi tel tuşla silebilmeyi çok istiyorum. Ama bazen de düşünüyorum, eğer bu anıları silersem aynı hataları tekrar tekrar yaparım diyorum kendi kendime. O yüzden hepsinin hafızamda kalması daha iyi.
Hafızayı yeni anılarla doldurmadıkça geçmiş kaybolmaz. Silinmez, harddisk gibi üzerine yazarsın sadece, veri kurtarmak istediğinde hatırlamanın kolay olmayacağı kadar bilinçaltını şimdiyle yarınla doldurman gerekir. Geçmişle değil. Geçmiş çoktan geçmişte kaldı. Bunu kendi kendine aşamazsan terapi almayı dene.
Aslında bu çok istediğim ve çok düşündüğüm bir konu. Fakat silersem yine aynı hataları yapacak karakterdeyim.Çünkü üzüldüğüm şeyleri hatırlıyorum da.. Yine yapardım ya. Belki acı çekmek de buna yarıyor:deneyim
Evet var. Sevdiğim bir kadın vardı. iyi gününde kötü gününde yaninda olduğum için kendimden utanıyorum onun için arkadaşlarımı ve sevdiklerimi karşıma aldım. Uzun süren bir ilişkimiz vardı. Onu mutlu etmek için her şeyi yaptım. Yazıklar olsun bana. Küçük sürprizler, hediyeler vb yaşadıklarımızın ve geçirdiğimiz vakitlerin hepsi sahteymis.