Erkek arkadaşlarımın genelde teknesi vardı. Şimdi teknesi olmayan adamlarla karşılaştığımda bu bana can sıkıcısı geliyor. Ve kişi gözümde düşüyor. Eksikliği varmış gibi gözüküyor. Tabi ki olmaması gereken bir hareket ama oluyor işte yalan söyleyecek değilim. Teknede oturup içmek gezmek ve denize açılmak hatta tekneyi kullanmak gibisi yok. Bu benim de teknem olabilir ama karşımdakinde de olacak. Bunu normalde kimseye söylemem ama size söylüyorum linç edebilirsiniz pek umursayacağımı sanmıyorum😂 Denizler mavi yüreğim denizlere sevdaliiii:)
Teknesi olmayan adamları kendime layık bulmuyorum. Psikolojim bozuk mu sizce?
Bırak tekneyi ben Limanları yakmışım Senin dediğin tekne sadece bir vitrin asıl yatakta nasıl o önemli dedim ya ben limanı yakmışım sen tekne arıyorsun
Ciddiye alarak yorum yapayım zaten umursamam diye belirtiniz.
Teknesi var diye birine yakınlık kurmak ne kadar da üzüntülü bir durum. Benim teknem olsa bilene bu bakış açısında olan bir insanı yanıma yaklaştırmak istemem. (Neyseki teknem yok böyle derdim yok)
Yüreğiniz teknelere sevdalı. Böyle sevda da başka tekneyi görene kadar sürer büyük ihtimalle.
Hayır çok yanlış anlamışsınız. Tüm istediğim özelliklerin üstüne teknesinin olmasını arzu ettim. O teknede zekası olmayan bir insanla oturmanın ne gibi bir anlamı olabilir ki denize karşı içerken? Ne konuşacağız..
Böyle bakar isek tamam, kısmen haklısınız. Sizin de tekneniz yok. Bu durumda sizde gözden düşer duruma düşersiniz. Sizde neden yok? Sizde olupta yine karşı tarafı gözden düşürmekte yanlış.
Bende olsa da karşımdakinde de olacak dedim soruyu okursanız. Bende olup olmaması karşımdakinin teknesizliğine olan bakışımı değiştirmeyecek. Onda da olacak.
Bir şey aramıyorum boşta değilim ama böyle kişilerle karşılaştığımda gözümdeki imajlarınj açık yüreklilikle anlattım. Bu, benim. Hoşlandığım şeyler açık yüreklilikle söylerim. İnsanların tepkisi de beni çok etkilemez.
Bende aynisi zeka için geçerli, tekne yerine zeka yoksa hayatta olmaz. Çok imkansiz degil tekne almak, ama zeka alamiyosun işte. Bu konuda benden şanslisin en azindan..
😂😂😂Zeka varsa tekneyi bir sekilde alır zaten. O zaman tekneye tornaya bakmamak lazım yanlışmiyim. Zeka ve karakter ikisi yeter. Digerleri peşinden gelir ;)
Literatürde yeni bir şey oldu efendim. Tekneli zeka 😀 Psikolojik bir şey değil, kendinizi kotu hissetmemelisiniz. Maddi gücü yerinde olmasini beklemeniz normal karsilanabilir. Bir tercih meselesi. Etkileneceginiz zekalı ve teknesi olan bir beyfendi ise gönülden bulmanizi dilerim.
Sana hakveriyorum. Sorunu sesli okudum babam yaşlı bana dediki. "Oğlum kızcağız haklı bizim zamanımızda kapısında eşeği olmayana kız vermezlerdi" Nerden nereye aristokrat olmak böyle bir şey yoksa teknotratmi 🤗 Benim cevabım mi söyleyim. Ulan imansız gaci tekne olmasada bir sandal alırız sana🤗
Uçak kullanan adam çok seksi oluyor o uçağı kaldırışı indirişi. Hızlandırışı. Adam gözümde devleşiyor. E kaptanlık kıyafeti de öyle. Diğer yaşadıklarımı anlatmayayım onu delirten benim😂