Kişilik & Karakter Güne uyanma moodunuz nasıl şu an? hulkunpantolonu Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güne mutlu uyanmak için yaptığınız şeyler var mi? Nasil gune enerjik başlıyorsunuz? Güne uyanma moodunuz nasıl şu an? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sabaha karşı uyudum saat 8 de kalktım modum iyi enerjim yüksek gözlerim kızarık zombi gibiyim 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Uykumu alamadığım için güne enerjik başlayamıyorum. 1 0 Yorumla
gulxdx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl kalkıp cilt bakımı yapıp biraz hoplayıp zıplıyorum enerjim kendiliğinden geliyor 1 3 Yorumla hulkunpantolonu +1 yıl Yaşamayı bu kadar mi seviyorsunuz bee Yorumla gulxdx +1 yıl eveet Yorumla hulkunpantolonu +1 yıl Iyi bakalim 😊 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. her zaman enerjik uyanıyorum eğer hava fazlaca soguk degılse ve ciddi can sıkacak sorunlarım yoksa bu halim değişmez 1 1 Yorumla hulkunpantolonu +1 yıl Hayat yasamaya değer Yorumla
Missgirlnil Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Haha hesap ismi baya güzel modum simdilik iyi😄 1 1 Yorumla hulkunpantolonu +1 yıl Tesekkurlerrr 😊 Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 559 cevap paylaştı. Hiç uyuyamadım leş gibiyim 0 1 Yorumla hulkunpantolonu +1 yıl Gancaloz olmak denir bizim burada ona Yorumla
SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Pişman...O son kahveyi içmemeliydim 0 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şu an hiç enerjik değilim vala ben snd 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sabaha karşı uyudum saat 8 de kalktım modum iyi enerjim yüksek gözlerim kızarık zombi gibiyim
Uykumu alamadığım için güne enerjik başlayamıyorum.
kalkıp cilt bakımı yapıp biraz hoplayıp zıplıyorum enerjim kendiliğinden geliyor
Yaşamayı bu kadar mi seviyorsunuz bee
eveet
Iyi bakalim 😊
her zaman enerjik uyanıyorum eğer hava fazlaca soguk degılse ve ciddi can sıkacak sorunlarım yoksa bu halim değişmez
Hayat yasamaya değer
Haha hesap ismi baya güzel modum simdilik iyi😄
Tesekkurlerrr 😊
henüz uyumadım bildiğin ayakta uyuyorum..
Hiç uyuyamadım leş gibiyim
Gancaloz olmak denir bizim burada ona
Pişman...
O son kahveyi içmemeliydim
Şu an hiç enerjik değilim vala ben snd
Enerjiğim
Kötü