Kişilik & Karakter Uyandınız mı gününüz nasıl geçiyor? ElChav0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Günaydınnnn arkadaslarrrrrr Güncellemeler1 yıl Lordunu takipetmelisin Uyandınız mı gününüz nasıl geçiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. günüm iyi 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Günüm iyi geçiyor. 0 7 Yorumla ElChav0 1 yıl Günaydın ball Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Günaydın aşk bahçem Yorumla ElChav0 1 yıl Napıyosun askadınım Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Lordumun uyanmasını bekliyordum günümün ayması için. Sen ne yapıyorsun balaşkım Yorumla ElChav0 1 yıl Uzanıyorum güzelim yeni uyandım lordun ben miyim ben değilsem olabilir miyim Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl Lordum sensin tabi ki başkası mümkün olabilir mi ihtimal dahi vermiyorum şansım. Yorumla ElChav0 1 yıl Demek öyleee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
günüm iyi
gergin
Neden ki
Günüm iyi geçiyor.
Günaydın ball
Günaydın aşk bahçem
Napıyosun askadınım
Lordumun uyanmasını bekliyordum günümün ayması için. Sen ne yapıyorsun balaşkım
Uzanıyorum güzelim yeni uyandım lordun ben miyim ben değilsem olabilir miyim
Lordum sensin tabi ki başkası mümkün olabilir mi ihtimal dahi vermiyorum şansım.
Demek öyleee