Kişilik & Karakter Bu sabah ruh haliniz ne alemde? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Bu sabah kendini pozitif mi yoksa negatif mi hissediyorsun?)) Bu sabah ruh haliniz ne alemde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Pastorale Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çamaşır makinasında bir tur dönsem her şey düzelecek gibi.https://youtu.be/VW8Q4k6WCnI?feature=shared 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😀 Yorumla
NAMI-DEĞER Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Iyi değil şu an Bodrum'un en yüksek tepesindeyim ve manzaraya karşı huzur bulmaya çalışıyorum ruhum çok yorgun 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. ay negatif, ben her zaman negatif bir insanım.içimde boşluk var en kısa zamanda düzelir umarım. 1 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İnanırmısın pozitiflerde 😄 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Inandık Yorumla condommm +1 yıl Esiyor bu sabah erken vakitler hava güzel 😄 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla condommm +1 yıl Keşke hep bir esse böyle ferah ferah geçer günler 😄 Yorumla Soran +1 yıl Çarpılma huuu😀 Yorumla condommm +1 yıl Çarpıldım bile aylaaar aylar önce fenalar fenası ah 😄 Yorumla
Geridönenmeraklı Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gündüz gece gündüz gece oy 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Zindeyim spordan çıktım nöbete gidiyorum 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pozitife yakin ya cok sukur 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl az uykuyla pozitif ve enerjik olmaya devam 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Uykusuzum hâlâ geri uyucam 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. her zamanki gibi boş 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Güzel ruh halim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Çamaşır makinasında bir tur dönsem her şey düzelecek gibi.
https://youtu.be/VW8Q4k6WCnI?feature=shared😀
Iyi değil şu an Bodrum'un en yüksek tepesindeyim ve manzaraya karşı huzur bulmaya çalışıyorum ruhum çok yorgun
ay negatif, ben her zaman negatif bir insanım.
içimde boşluk var en kısa zamanda düzelir umarım.
İnanırmısın pozitiflerde 😄
Inandık
Esiyor bu sabah erken vakitler hava güzel 😄
😀😀
Keşke hep bir esse böyle ferah ferah geçer günler 😄
Çarpılma huuu😀
Çarpıldım bile aylaaar aylar önce fenalar fenası ah 😄
Bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gündüz gece gündüz gece oy
Zindeyim spordan çıktım nöbete gidiyorum
Pozitife yakin ya cok sukur
Uykumu aldım gayet iyi hissediyorum
Benim değişmez her zaman pozitif