Son 2 haftadır sürekli bi ekşın halindeyim hatta daha uzun zamandır diyebilirim sonunda bugün bütün gün evdeydim ama sanki tüm yorgunluk omzuma binmiş gibi 7/24 uyuyasım var yataktan çıkasım gelmiyor. Bu ruh halini yorgunluğu atmak için ne yapmalı?
Zihnen ve bedenen aşırı yorgun hissetmek, ne yapmalı bunu üstümüzden atmak için?
Hacamat, vücudun dışarıya atamadığı toksinlerin, ağır metallerin, kullanılan ilaçların ve hormonlu gıdaların vücutta bıraktığı kalıntıların temizlenmesine yardımcı oluyor. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, vücut direncini artırıyor. Ödem atımına yardımcı oluyor. Diyor google...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Düzenli gece uykusu önemli ve stresi azaltmak hayatımızda ki gereksiz her şeyden uzaklaşmak
Vitamin değerlerine mi baktırsan acaba, benim de son zamanlarda sürekli uykum var. Mevsim geçişinden kaynaklı da olabilir.
Aynen baktırmak gerek bayadır ihmal ettim, 🤦🏼♀️
Son iki aydır böyleyim bir çaresini bulursan banada söyle kanka 🤦♂️
Dışarı çıkmak bunun şifası sjjs 1 saat çıktım kendime geldim
Her zaman dışardayım tam tersini yapıp bir kaçgün evde mi kalsam 😅
Kendine vakit ayırmalı dışarı çıkmak ama bu
Onu ancak evde kalırsam yapabilirm oda şimdilil zor gibi
Karpuz yemeli
Çıktımı o ya
Ben aldım bile çıktı
Sana iyi gelen ne varsa onu yap.. Neyi seviyorsun nelerden hoşlanıyorsun bunları düşün ve gerisini boş ver hayat kısa eğlenmene bak 😉
Bunun için dün hacamat yaptırdım...
Ne işe yarıyor bu hacamat şeysii
Hacamat, vücudun dışarıya atamadığı toksinlerin, ağır metallerin, kullanılan ilaçların ve hormonlu gıdaların vücutta bıraktığı kalıntıların temizlenmesine yardımcı oluyor. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, vücut direncini artırıyor. Ödem atımına yardımcı oluyor.
Diyor google...
Ee ben direkt kan bağışı yapayım o zaman 🙄 daha kolay sanki
Duası ve soruna göre kan akıtılan bölge değişiyor
He anladıım şimdi bu hacamat arkadaş baya değişik bişey o zaman, bakayım bi
Bilmiyorum ki 25 yıldır öyleyim 😪
Senin yatağın mezar
Mezar yerim de yok ki en son dolu bi mezar bulup ölüyü böyle çıkaracam öyle yatarım csfsfs
youtube.com/shorts/VBP_zoUw1RA?feature=share
Allah seni kahretmesin sjsjjd
Ben aylardır böyleyim bana da söyleyin
Dua et ssh
Sen mutluluğu yanlış kişilerde arıyorsun ondan yoruluyorsun
Yok be ne alakasıı var 😅 benim yorgunluk tamamen reel yaşamın koşturmacasından kaynaklı
Bilemiyorum artıkın
Öylee öyle
dua etmeli başka çare yok
Niye çarpıldım mı
dua etmen için illa çarpılman mı gerekiyor bayan?
İçin darlanmıyor, bedenen yorgunum bedenennn
zihnin için söylemiştim. neyse aman
Hamama gitmen lazım senin.
Düşünmeyi bırakmak
Zerre düşünmüyorum, uyku hariç
Hmm