Kişilik & Karakter Beden yorgunluğunu dinlenerek, peki ya zihin yorgunluğunu nasıl aşıyorsunuz? anavrinn7 Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herhangi bi üstesinden gelme yönteminiz var mı, neler yaparsınız? Beden yorgunluğunu dinlenerek, peki ya zihin yorgunluğunu nasıl aşıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben şarkı dinleyerek aşıyorum 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Uyuyarak sevdiğim şeyleri yaparak 0 0 Yorumla
EskiUyeErzincan24 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bu son aylarda ben… dinlensemde surekli yorgunum. Zihnim ne yaparsam dinlenmiyor kafam dolu bosalmiyor 0 0 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Dolaşıyorum veya yürüyüş sonra dinleniyoruz 0 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 877 cevap paylaştı. uyuyarak 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Rafting, kano 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben şarkı dinleyerek aşıyorum
Uyuyarak sevdiğim şeyleri yaparak
Bu son aylarda ben… dinlensemde surekli yorgunum. Zihnim ne yaparsam dinlenmiyor kafam dolu bosalmiyor
Siklemantin alıyorum.. artı vitamin hapları.
Dolaşıyorum veya yürüyüş sonra dinleniyoruz
Hayatı düşünmeyerek onu dinlendiriyorum
uyuyarak
Müzik elbette
Aşamıyoruz.
Rafting, kano
Spor yapiyorum