Aklım fikrim gelecekte. şu an çok stresli ve belirsiz bir geçiş dönemindeyim. Bir an önce birkaç sene sonrasına gitmek istiyorum. Çünkü o zaman hayatım rayına oturmuş olacak. Ve belki de huzura ereceğim. Yani tabiki stres yine hep var olacak ama en azından belirsizlikler ortadan kalkacak. En nefret ettiğim şeylerden birisi belirsizlik 🙄
Vallahi ben oruç tutmadım için aklımda pek yemek fikri olmuyor. Son zamanlarda aklımdan çıkmayan konuların başında memleket meseleleri geliyor. Nasıl olacak nasıl düzelecek diye düşünüyorum sürekli. Bir de işin inanç boyutu var. Zamanında sıkı sıkıya bağlı olduğum değerlerden son zamanlarda koşarak uzaklaştığımı düşünüyorum. Kafamın içi kocaman bir labirent gibi zaten içine girdiğim zaman ben bile kayboluyorum.
Benimkinin de yemekte olduğu zamanlar oldu ama şu sıralar uykuda. Hasta aralarındaki iki dakikalık boşlukta bile derin bir uykuya dalabilirim o derece. Boş vakit bulabilirsem o anlarda da yapmak istediğim tek şey uyumak. Ama sorun şu ki uyuyamıyorum 😡
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Benim aklım fikrim memleketimde annemlerde, oraya gitmekte. Gitmeme az kaldıkça daha da çok aklımda. Bir an önce gitmek istiyorum. Çünkü çok özledim ❤️❤️
En yakın arkadaşımın bayramın ikinci günü nişanlanma ihtimali var ve agalar arasında son bekar ben kalmış kalıyorum. Bu nişan olmamalı. Yapalım bakalım ugufaga büyüsü
Fikrim neyse zikrimde o maalesef kendimi fazla yiprattim basta ailem olmak uzere cevrem farkinda bunun eski kocamla beraber olan zamanlarimizi cok ozluyorum ama onun kendisini degil onunlaykenki zamanlarimiz hislerim yasantilar duygulari ozluyorum cok kotu bisey aklim fikrim orada kimsenin basina gelmesin cok kotu bisey
Ramazanda öyle oluyor. ben 3 gün oruç tuttum ilk defa hayatımda çok zorlandım kolay değilmiş. eşim hep tuttu. bahceyle uğraşıp çiçekler ektim domates gibi sebzeler ektim toprakla uğraşmak stres atmak için iyi
ya da param olsa Bi stüdyo yaptırırdım kendime Büyük Bi rüzgar makinası alıp inşa ettiririm sabah akşam makineyi açıp o rüzgarın karşısında doyasıya anlar geçirirdim ☺️☺️
Aklım fikrim yatmakta, gerçekten yoruluyorum ve bu sadece işten güçten değil biraz da hayat yorgunluğu var kimseye anlatamıyorsun lay lay lom yaşıyorlar insanlar