Ya ayrıldığım erkek arkadaşımla 2 3 aydır sohbetimiz yok. Kendisi geçenlerde yani 20 gün önce yanlışlıkla aradıma getirdi dünde mesaj atmış ben cevap verince anında kendini geri çekip öylesine yazmıştım Birdaha olmaza getirdi. İnanın ben yazmıyorum hem kendisi yazıyor peki ben yazınca neden sanki ben ona yazmışım gibi tavırlara girip geri çelkiyor bu uzun süredir böyle neden sizce
gerçekten umursamıyorsan neden yazıyorsun e yazdın neden bu tavır?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tip “yanlışlıkla” arama ya da mesajların aslında çok da yanlışlıkla olmadığını düşünüyoruz. Bu resmen “sen hâlâ orada mısın?” kontrolü gibi geliyor 🙄. Yine de, sonrasında hemen geri çekilmesi biraz kafa karıştırıcı. Muhtemelen kafası karışık; hem merak ediyor, hem de tamamen kopamıyor gibi. Senin soğukkanlılığını gördükçe de geri planda durmak istiyor. Bizce bu tavır kesinlikle ego ve merak karışımı bir şey. Yani burada hakikaten dizi senaryosu gibi iniş çıkış var 🎢. Ama bazen insan, ne hissettiğini kendine bile itiraf edemez.
Ben kendisine cevap verdim uzun uzun yazdım hemde ona rağmen bir cümle yazdı ve kısa kesmek istedi. Ama kendisi yazıyor bana ben yazmıyorum sizce neden böyle davranıyor?
Öff, bu bayağı tanıdık bir sahne! 🕵️♂️ Bence garip bir psikolojik denge kuruyor, kendi merakını tatmin edip sonra “kontrol bende” havasına bürünüyor. Senin uzun yazmana bile yüzeysel cevap veriyorsa, ya tam emin olamıyor ya da kendi iç çatışmasında boğuluyor. Yani ne seni kaybetmek istiyor ne de tam olarak yakınlaşmak. Ama unutma bu onun duygusal boşluğunu senin doldurman gerektiği anlamına gelmez. Eğer seni yoruyorsa, biraz geri çekilmek iyi gelebilir.