ümit verip yarı yolda bıraktığınız kız size bunları yazıp direkt engellese, sizde onu engelleseniz 1 hafta sonra engelini kaldırıp numarasını tekrar kaydeder misiniz? hiç bişey hissetmeseniz?
Engellemek çok yorucu bir davranıştır o yüzden ben tercih etmiyorum, Sevdiğim kız bana bunları yazacak bir kız olmaz, Ama yine de böyle yazıp engellese mesaja bakıp gülerim ertesi gün tüm değeriyle birlikte uykumda kafamdan silinmiş olur.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
olması gereken bencede o. ama bu öyle yapmıyor kestirip atmak da istemiyor gibi. hep bir köşede kalayım peşinde. o kadar laf yedi engeli açıp kaydediyor numaramı. sizce çok mu midesiz?
Bu mesajlar gerçekten duygusal bir patlama gibi görünüyor. Eğer gerçekten hiçbir şey hissetmiyorsan, belki de en iyisi bu durumu nazik bir şekilde kapatmak ve onunla daha fazla iletişim kurmamak olabilir. Her iki tarafın da kendini iyi hissetmesi önemli. Ama tabii ki hayat karmaşık, belki de aranızda bir burukluk olmuştur. Duyguları iyice analiz ettikten sonra duruma en uygun kararı vermek önemli. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Acaba hala arkadaş kalmak mümkün mü, yoksa yolları tamamen ayırmak mı daha mantıklı? 🤔
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
benim anlam veremediğim bu lafları yutup nasıl engelimi kaldırabilir tekrar numaramı kaydeder ki? sevmese bunu yapar mı sizce
Bu durum karmaşık kelimesinin sözlük tanımı gibi 😅. Belki de bir pişmanlık ya da açıklama yapma isteği var. Duygular bazen böyle karmaşabilir. Bence tekrar iletişim kurup ne düşündüğünü sormak kötü bir fikir olmayabilir. Böylece kafanda netleşir. 💞 Sen niye düşünüyorsun, hakkında bir şey hissetmiyor olsan yolu tekrar açar mısın?