Çünkü hormona çok erken başladı. Trans çocuklar vardır dediğimizde çıldırıyosunuz. Çocukları istismar ettiğimizi söylüyosunuz. Trans çocuklar var işte. Çocukken başlayınca böyle oluyosun. Ama geç başlanmasına RAĞMEN bile türkiye'de en az bunun kadar güzel olan yüzbinlerce trans var
Tövbeler olsun. Bunun doktoru, yaratılışa tepki olarak doğmuş sanki. Nasıl bir ameliyat sistemi ve teknoloji ki, hiç bir belirginlik yok. Ne diyelim kaderi, bahtı güzel olsun. Hayatında başarılar.
Bilemem ismini ya, ama görmüştüm aynı internette bu sonradan kız olmuş dediler bayağı bayağı güzeldi ve anlaşılmıyordu. Ama bu kız suratından belli ediyor bence
O kadar ameliyat, estetik, makyaj cart curt tabi güzel olur. Tabi bisürü trans var çirkin çirkin. Bu kişi doğru operasyonları tercih etmiş. Yüz şekline vücut şekline tamamen uygun davranmış.
Daha önce transfobik olduğun için seni engellemişim. Bu yorumun da şaşırtmadı. Emma Ellingsen 9 yaşında trans olduğunu açıkladı ve hormona başladı. Hani biz trans çocuklar vardır dediğimizde siz çıldırıyosunuz ya, işte o trans çocuklardan biri Emma Ellingsen. Demekki trans çocuklar varmış. Erken başlayınca böyle güzel oluyoruz. Ben 23 yaşında başladım anca bu kadar olabildi. Üstelik hiç estetik falan da yok. Senin gibi şeytanlar olmasa hepimiz dünya güzeli oluruz musmutlu yaşarız siz de mal gibi izlersiniz de sürekli engel oluyosunuz. Kalabalık olmanıza güvenerek hayatımızı cehenneme çeviriyosunuz. Ama kaybeden siz olacaksınız.
Seni engellemişim, transfobik ya da cinsiyetçi bir yorumunu görmesem engellemezdim. 7 ay önceki bu soruya cevap yazman da translarla özel olarak ilgilendiğini, nefret ettiğini, kıskandığını gösterir. Konuya direkt estetik diye girmişsin
@morpathy bu soru 7 ay once mi sorulmus gormedim bile. Nefret etmiyorum bu arada. Kiskanclik da yok. Ozel olarak da ilgilenmiyorum soruyu anasayfada gorunce yazdim. Sanane benim gorusumden bu arada?