1 yıl"Ne kadar hoş görünümlü biri." Ardından, herhangi bir insanla etkileşim kurarken olduğu gibi, o kişinin kim olduğu, neler yaptığı ve nasıl bir karaktere sahip olduğuyla ilgilenirdim.
Cinsiyet kimliği, bir bireyin insan olarak değerini veya güzelliğini etkileyen bir faktör değildir. Önemli olan saygı, anlayış ve her bireyi olduğu gibi kabul etmektir.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılValla bu yorumdakiler de Müslümanım mi diyor şimdi? Kimin Allah katında daha çok sevildiğini kalbinin daha temiz olduğunu bilemeyiz ayrıca yargılamak kimseye düşmez İslam dininde. Bak sen şimdi belki Müslümanları görüp İslamdan uzaklaşmak istiyorsundur ama inan bana İslam Müslümanlardan gördüğün gibi değil tam tersine hoşgörü dini. Bilimden bihaber kesimler anca yazar çizer. Güzel bir trans kadın görsem Güzel kadınmış der geçerim. Umarım sen de mika gibi çok güzel yerlere gelirsin, hayatında hep güzellikler olur. Unutma sen ve ruh sağlığın sana sallayan herkesten daha önemli parla isilda keyfine ba💕
02 Yorumla
Soran1 yılO kadar güzel yazmışsın ki💕 Ben hiç bir dinin toplumu bölmek ve insanları kutuplaştırmak istediğini düşünmüyorum. Kötü yorumlayıp insanları ayırmak dışlamak isteyenler kötü kalpli ve aşağılık kompleksleri olan insanlar sadece. Teşekkürler yorumun için🌸
Cevap sahibi1 yılNe demek canım benim 💕 için ferah olsun. Yaşamadığın bi durumu insanlar kolayca yargılayabilir ta ki kendi başlarına çocuğunun çoluğunun başına gelmesiye kadar. Kimin nelerle başetmeye çalıştığını bilmiyoruz içinden ne savaşlar veriyor görmüyoruz. Mesela ben şu anda dışarı çıkmaya çalışıyorum fakat bunu ne tür binbir zorlukla çıkmaya çalıştığımı insanlar farkında bile değil
Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Bakarım güzelse içimden çok güzel kızmış derim çünkü sesli olarak dersem sapık mapık anlar ondan dolayı trans veya Degil onemi yok benim için sonuçta oda insan ve kendi karari
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılDerim ne kadar güzel tatlı bir kız
01 Yorumla
Soran1 yılYaa teşekkür ederim canım🌸
1 yılHay senin ben. Derim eskiden erkekti bize rakipti şimdi yaş gibi karı olmuş kızlara rakip derim.
Söverşm tabi yürüyemedğigim için o da ayrı muhabbet. Ben onu kadın sanar ümitlenirim ilk sonra transfer olduğunu öğrenince ya derim hdjdjdjfk10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİsterse dünyanın en güzel ameliyatını gecirmis olsun adem elmasını da aldırsın. Ses teli ameliyatı da olsun. Hatta üstüne dişi bir aurası da olsun.
Ben kabul edemiyorum. Elimde olan bir his değil.
019 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇıtırdan bir sinir probleminiz var
Soran1 yılYoo baya var ciddi manada var hemde tahammülüm kalmadı artık bu konuda kimseye.
Cevap sahibi1 yılAdınıza üzüldüm. Dünya ve insanlar zor cidden. Umarım güzel bir geleceğin olur.
Soran1 yılGeleceğimi ve hayatımı mahveden senin zihniyetinde insanlar. Rica etsem bi daha yazma olur mu
Cevap sahibi1 yılAnlamadım ben ne yaptım size tam olarak?
Soran1 yılE kabul edemiyomuşsun zamanını harcama daha bıurda seni düşündüm ;)
Cevap sahibi1 yılPrenses. Ben sana hakaret amacıyla söylemedim ki. Yani elimde olan bir şey degil diyorum.
Mesela desen ki seninle cidden çook iyi bir arkadaş olabiliriz tamam. Ama diger kısmında seni yönlendiren duygularla ilgili.
Soran1 yılAhahah sana yazmadım onj
Cevap sahibi1 yılTamam canısı. Sana travmaların ve bu atarlı hallerinle bol şans..
Soran1 yılAşağıdaki benden midesi bulanan ucubeye yazmıştım.
Teşekkürler abi daha yeni başlıyoruz😂😅
Cevap sahibi1 yılÖnemli değil.
Ama bi an çok bilendim sana
Kekolara çok kılım çünkü
Soran1 yılHangi konuda😂😅
Cevap sahibi1 yılBu asalak yaşam formuyla nasıl hayata devam ediyorlar mesela. Hiç öz eleştiri falan yapmıyorlar mı diye
Soran1 yılYook onlar yobaz annelerinin aslan oğulları.
Daha küçüklğkten eğitiyorlar onları kavgada kaybeden toptur karıdır diye. Küçüklükten şiddet eğitimlerini kadın düşmanlığını homofobiyi falan aşılıyolar büyüyüncede bunlara evriliyolar biz çekiyoruz ckfkfjfjdj
Cevap sahibi1 yılKötü yanı şu ki; maalwsef butür kişiler yüzündem erkek düşmanlıgı da başladı. Farkında oluyor musunuz bilmiyorum ama toplu tasima da falan yaos anlasilir tedirginligiyle bir kadınla sırt sırta bile duramiyoruz
Soran1 yılİşte toplumda eşitsizlik olursa sonuçları bunlar olur. Benzeri amerikadaki siyah beyaz konusundada öyle. beyazlar siyahlardan öekiniyo en ufak bi hata yapmıyım ırkçı derler cancel ederler diye. ya da yahudilerin düşmanlığı da soykırım kinidir. Sonuçta her insanın bi sabrının sonu var yani o kadar ayrımcılık vs.
Ama evet erkeklere bazen üzülüyorum dediğin konularda haksız yere suçlu bulunuyolar yapmıştır diye dkfkfkfj
Cevap sahibi1 yılKarışık durumlar ya. Black lives matter olayı gibi bizde de iyi insanlar önemlidir hareketi başlaması lazım
Soran1 yılSenin burcun ne alakasız ama merak ettim diğer yazanlara göre daha entelektüelsin şaşırtıcı 😂😂
Cevap sahibi1 yılBaşak yukselende başak
1 yılHiçbir şey düşünmem. Ne düşüneyim? Biz heteroyuz diye millet hakkımızda bir şey mi düşünüyor?
00 Yorumla
1 yılBişey düşünmem. İçimden güzel kadınmış deyip geçerim hatta o kadar güzelse trans olduğunu anlamam bile
10 Yorumla
1 yılValla elimde değil korkuyorum aşırı tuhafıma gidiyor, inşaallah bir daha karşıma çıkmaz
00 Yorumla
1 yılAleti çıkarıp masaya vurana kadar yükselirim.
00 Yorumla
1 yılbir şey düşünmeyebilirdim, güzel bir kadın gününe devam ediyor, olabilir
00 Yorumla
1 yılGüzelse maşallah der yoluma devam ederim örnek Mika aşırı başarılı ve çok güzel ama benana
00 YorumlaHit trance müziklerimden dinletirim...
👻00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence kısa ise her türlü gideri var cimcime birşeydir 😆
04 Yorumla
Soran1 yıl160 dkdkddk
Cevap sahibi1 yılKASLSMSLSSMŞS kalıbımı basarım 1.60 ise
Soran1 yılDjdjdj sakin ol
Cevap sahibi1 yılKASLSMSLSÖSPSŞS 1.60 dedin nasıl sakin olmamı bekliyorsun
1 yılBişey düşünmem haz da etmem kişilerin kendi tercihleri bana ilişmedikten sonra herhangi bir problem yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAklıma direkt Tayland'daki ladyboylar gelir.
00 Yorumla
1 yılHomofobik biriyim evet, ya kadın olacak ya da erkek. toplumun anasını ağlattınız ulan
010 Yorumla
Soran1 yılSana sormucaz kime vericeğimizi hadsize bak
Soran1 yılAmerikadayım. Ve evet sen o kutsal pipinden zevk alıyosan bende o şekilde zevk alıyorum. Özellikle de siyahi erkekler baya mutlu ediyorlar 😋
Soran1 yılDüğmeci ne poh ne? Nasıl iğrenç bi üslup bu nasıl iğrenç kelimeler? Cidden nerelisin ve bu arap kafan niye? Sanane elin transından kime vermiş ayrıca senin hayatına etkisi ne? Nasıl bi işsizlik nasıl bi hadsizlik bağnazlık
- 1 yıl
Kudurdu Tamam git ver istediğine ya 😂😂😁
Soran1 yılSanane bak sadece sanene senin hayatına etkisi ne benim kime verdiğim cidden işsiz misin sen
- 1 yıl
Ağzın doluyken konuşma lütfen 😊😉
Soran1 yılşu an yalnızım maalesef olsada yesek
- 1 yıl
Çık dışarı bulursun bir zenci kardeş 😆😆
Soran1 yılKonuştuğum var zaten ona yazıcam fkfmfnf
- 1 yıl
Ok
1 yılÇoğu kadınlardan güzeldir
01 Yorumla
Soran1 yılZaten
1 yılHomofobiğim ben nefret ediyorum
01 Yorumla
Soran1 yılBende senden tanımadığım insan. Çok tuhaf birbirimizi tanımadan nefret ettik
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAyrımcılık yapılmamalı bence
05 Yorumla
Soran1 yılYiyosa yaparlar ;)
- 1 yıl
Ben karşıyım böyle şeylere
- 1 yıl
Onlarda insan onların da kalbi var bilemiyorum insanlar çok kötü
Soran1 yılEvt beni de kötü bi insana dönüştürdüler maalesef. Üzücü.
- 1 yıl
Yanındayım 🌸
1 yılDoktorunu tebrik ederim
04 Yorumla
Soran1 yılBoyu ten rengini kiloyu doktor mu yaptı knk
- 1 yıl
Güzel dedin fiziki özellik minyon dedin sadece
Soran1 yılDetaya girmedim kendimi övmeyi sevmem
- 1 yıl
İddialıyız ama
Offfff gerisi çilekli milkshade
00 YorumlaDmfpelgllelele kaçarım Allah korusun
00 Yorumla
1 yılBeni alakadar etmez kendi tercihi
00 Yorumla
1 yılHey yavrum hey doktorlar neler yapıyor bee derim
00 Yorumla
1 yılHelal olsun ne güzel olmuş derim
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 614 cevap paylaştı.
1 yılGey bu diye düşünüyorum
00 Yorumla Trans ne kadınsa eyvallah da hani ne bilim 😅😅
00 Yorumla
1 yılŞaşırırım bu nasıl erkek diye
00 Yorumla
1 yılKüfür ediyorum ben direk
00 Yorumla
1 yılHosuma gider.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılOlm bu kadınsa ötekiler ne
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hiçbişey düşünmem orijinal kız olmalı
09 Yorumla
Soran1 yılHa biz nixe kızız nike olamadık sorru
Soran1 yılSende orjinal erkek değilsin btw. Bana göre orjinal erkel güzel kadın gürünce testostorunu çalışıp kaldırır. Senin gibi kız gibi böyle ayrım yapmaz oke
Soran1 yılBazı erkekler var beni görünce direk azıyolar s*mek istiyolar falan. Şimdi onların testosteronuyla, benimki sana kalkmaz diyen adamın testosteronu bir mi? Çok yumuşka geliyosun bana yani doğal olarka dkfmdmdd
Soran1 yılNe alaka kız arkadaşı karısı olan adam bile yazıyo? Cinsel istekle testosteron ilgili değil mi ayrıca? Neyse ne seni ilgilendirir banane
Gizli Üye(36-45)1 yılSevişmek isterim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEn çok hoşumuza giden de onlar aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılhiç biri orjinalinin yerini tutamaz.
00 Yorumlaİğrenirim
40 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 645 cevap paylaştı.
1 yılHayretler içinde bakıyorum
00 Yorumla Tövbe hiç işim olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılNe düşündüğünü sormuştum? her trans kadın ki hele güzelse senin o kutsal bamya pipine meraklı değil zaten. Hadsizliğe bak
1 yılGüzelse güzel oldugunu düşünürüm
09 Yorumla- 1 yıl
Oha mk amma linçlenmiş
Soran1 yılNiye bu kadar kuduruyolar acaba
- 1 yıl
Valla ben de anlam veremedim, onları ilgilendiren bir şeymiş gibi
Soran1 yılÖzür dilerim onalra sormadığım için kime vericeğimi dkfmfkfk Bence korkuyolar bastırılmış duygular. transtan hoşlansa adam hadım edilmiş gibi olucağını sanıyo erkek olmayacağını falan dkdddkdj
- 1 yıl
Bu konuşmalar canını sıkmıyo mu?
Soran1 yılSadece kin ve intikam duygusu hissediyorum insanalra karşı beni hırslandırıyolar daha da onlardan başarılı olma hissiyatı yaratıyolar.
- 1 yıl
Elalemin ne düşündüğü önemli diilki, söylencek çok şey var aslında
Soran1 yılHem insanların hayatını mahvedip sonrada gelip buraya sanki biz suçluymuşuz gibi kin kusuyoalr. Ben bu kadar hakaret etmedim onlara. Onların zihniyeti benim hayatımı mahvetmesine rağmen
- 1 yıl
Türkiyede ister istemez zorluk çekersin
1 yılTransla ne işim olur ya
03 Yorumla
Soran1 yılFotodaki sensen zaten şansın olamaz egoya bal herifteki bide dkdkffk ayh çok güldüm
- 1 yıl
Tamam
Soran1 yılOke
Gizli Üye(25-29)1 yılBi tadına bakarız ya ölümlü dünya 😂
00 Yorumla
1 yıltayland tarafında çok varlar, dikkat etmek lazım.
05 Yorumla- 1 yıl
yobaz derken? ben kimseyi kötülediğimi fark edemedim.. bu kişileri karşı antipatik insanlar için demiş olamaz mıyım? biraz düşünsek ya.
Soran1 yılTranslara karşı antipatik demek erkeklere karşı antipatik demekle aynı. içinde her cinsin iyiside var kötüsüde. Katili de eğitimliside. Faşist bi yorumdu
- 1 yıl
bence yanlış anlaşılmış bir yorum.. benim kimseye antipatim yok.. insanların neyden mutlu ise onu tercih ederler.. bu çok basit kabul edilecek bir şey.. ama herkes benim gibi veya senin gibi düşünmez.. ve bu tarz kişilere bazen başında bir uyarı verirsen sonrasında korkulu rüyalar görmezsin..
Soran1 yılİçselleştirilmiş homofobi diye bir şey vardır. Açık açık hakaret etmezler ama tavırları ayrımcıdır. Örneğin ben üni gibi bir yerde çoğu kızdan fiziken güzelken ki bunu başkalaro söylüyor sırf transım diye yalnız bırakılıyorsam o kadar erkeğin içinde bu politiktik bunda kasıt vardır mesela. İsterse bana iyi davransın içten içe ayırıyordur beni. Kimseye spesiffik olarak meraklı da değilim dediğim gibi bu zihniyete tahammülüm yok sadece cehennemin dibine gitsinler ister sevsin ister sevmesin yoksa
- 1 yıl
haklısın sonunda kadar, ne kadar derinlemesine bu konuyu tartışsak da bence aynı mantık düşünüyoruz.. ama ben daha iyi biliyorum veya şuyum olayına dönecek.. ne seni ne senin gibi düşünenlere karşı bir art niyetim veya düşüncem var olmadı da olmayacakta.. tayland maceralarımı anlatmama da gerek yok bunların kanıtı için :)
sorun şu yanlış ülke zor tercihler..
1 yılBu kişi sen misin
03 Yorumla
Soran1 yılHıhı
- 1 yıl
Resim yok mu görelim güzelliği
- 1 yıl
Resimi diyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılTanışmak isterim
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHangi şehrddsn
1 yılYaptım
04 Yorumla
Soran1 yılNeyi
- 1 yıl
İlişki
Soran1 yılNe güzel umarım iyi hatırlıyosundur fkfkfj
- 1 yıl
Evet
bilemedim şimdi
00 Yorumla
1 yıl"Doktoru kim acaba?"
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı.
1 yılDeğişik seyler
00 Yorumla Bir trans kadın olarak mutlu olurdum
00 Yorumla
1 yılGüzel olduğunu
00 Yorumla
1 yılkonuş kacsinlar abla derim shshs
00 YorumlaHiç hoş olmaz
00 YorumlaHiç bişi.
00 YorumlaGüzel olduğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMide bulantısı
015 Yorumla
Soran1 yılFaşizm 101
Cevap sahibi1 yılBiz o dersi geçeli çok oldu harun abi
Soran1 yılBelli karma still is a bitch
Cevap sahibi1 yılNe diyon la
Soran1 yılŞu seviyedeki cahil adamların hep homofobik çıkması? Espriyi bile anlamıyo herif ama mide bulantısı yazabiliyp kendinden çok daha eğitimli kültürlü bi kadına. Şaka gibi
Cevap sahibi1 yılTamam harun abi, sensin.
Soran1 yılUff esprinin yaratıcılığına bak asla klişe değil bak harun abi dedi intihar ettim bak yıkıldım teyzecim benim
Cevap sahibi1 yılKardeşim sen kafayı kırmışsın bak sağlıklı bir durum değil bu. Ayrıca b2 ingilizce seviyem
Soran1 yılB2 mi fkfkfjfj ben toefl falan aldım knk yurtdışında üni için😂😅 yazık.
Kafayı kırıdm evet sağlıklı halimle yaranamadık bi de kafayı kıralım bakalım ne olucak dedim okey
Soran1 yılTabi çünkü s*mek üstünlük vermek aşağılık bi durum demi. Mizojeni patriarki tipik tr erkeği hiç şaşırmadım. tamam erkek üstündür okey.
Cevap sahibi1 yıl24 yıldır herhangi bir homofobim yoktu artık sayende var. Tebrik ederim seni. Bu kadar sığ ve basit düşünmek insan üstü bir çaba ister. Ayrıca sen türk değil misin
Soran1 yılBi kişi yüzünden büyük bi güruha nefret beslemek hım çok mantıklı. Sanki bahane mi arıyomuşsun da neyse. Hani başta mide bulantısı yazdın ya o homofobi değildi zaten okeyyy.
Cevap sahibi1 yılBir çok şey mide bulandırıyor. İyi geceler mika raun abi
Soran1 yılÖzür dilerim knk çocukluktan beri moda dergileri karıştırıp annemin kıyafetleirne saldırdığım için henüz altıncı sınıftayken bi erkekten hoşlandığım için. Hepsini ben seçmişimdir zaten ya. Şaka gibi suçum olmayan şeyin hesabını veriyorum ya.
Cevap sahibi1 yılHesap mı sorduk olm bana karşı niye savunmaya geçiyon? Git size düşman olanlara hesap sor. Ben düşmanın değilim. Sadece hoşuma giden bir görüntü değil. Midem bulanıyorsa kimseyi ilgilendirmez. Yat uyu yürü
Gizli Üye(18-24)1 yılHoş değil ya
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSonuçta o bi erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOfff derim
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen misin yoksa o
Cevap sahibi1 yılSeni doldurmak isterdim o kadar güzelsen
Gizli Üye(25-29)1 yıl* isterim
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bir şey düşünmem ki
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıliyyyy derimmm
00 Yorumla
1 yılUmursamam
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım