Gülüşü bakışı kadın gibi değil. Bunun haricinde herkes dudaklarını pişiriyor, burnunu yapıyor, çenesini uzatıyor, kaşlarını kaldırıyor, elmacık kemiklerini dolduruyor. Herkes aynı olmuş. insan bi fabrikada üretilmiş gibi görünmeye neden bu kadar meraklı anlayamıyorum.
Bundan çok daha güzel yüzbinlercesi var Türkiye'de. Ayrıca kıyametle ne alakası var anlamadım? Sizin beğenmediğiniz şey neden dünyanın sonu olsun? Şuanda kıyameti getiren translar değil sizlersiniz. İçinizdeki kötülük gezegeni yiyip bitiriyor
yüzü değil vicuduyla etkilemeye çalışıyor. oda bi 25 30 yıl sonra ne yüzü kalır ne vicudu. ne diyeyim kendi kararı fakat 2 günlük dünya için saçma buldum. doğal insanlar iyidir
İlk başta bende kadın olarak damlardım ama dikkatli bakınca erkeksi çene hattı dudak üstü gülümserken ki bozuk gamzeleri yüz hattında oynanmış olduğunu belli ediyor
Pipiyi tam aldırıp, idrar kanalini ihtiyacını girecek şekilde ayarlayıp, vaji. naya cevirebiliyorlar. Eğer yaptırdı ise kadınlığa geçmiştir. Ama sonuçta hormonal olarak her ne yaparsa yapsın Beden erkek
Gece oranın genelev tarzı bir mekanına gittik, iki tane plaza düşğn karşılıklı her katta barlar var ve içerisi binlerce kadın dolu, her milliyetten. Yalnız ben beş tane filan beğendim her seferinde yanımdaki Singapu lu rehber o trans dedi 😂 en sonunda o önerdi ben seçtim. İnanılmazlardı, loş karanlık bir ortam ve transların vücutlar daha güzeldi 😂😂😂 ayıramıyorsun.