Görünce şoka girdim :D Rüzgar Erkoçlar yine bir şekilde anımsatıyor kadını ama Neslihan'ı hayatta anlamazdım :D Çok iyi olmamış mı ama ya, doğru yatırım!
İşte Benim Stilim yarışmacısı Neslihan Doğrusöz cinsiyet geçiş operasyonu geçirdi ve son haliyle herkesi şok etti! Çok yakışıklı olmamış mı?
Cinsiyet değiştirince cinsel birliktelik nasıl oluyor acaba? Hadi erkekten kıza geçmek kolay komple kes bir delik aç sorun kalmıyor da kızdan erkeğe geçerken taktıkları penis nasıl kalkıyor 🤔 kalktı diyelim sperm geliyor mu 🤔
Çok iyi olmuş da böyle değişimlerde benim en çok kemik sistemindeki değişiklik gözüme çarpıyor. Çene kemiklerini iki resimde de bir karşılaştırsanıza alnını, boynunu, kulaklarını. Resmen daha büyümüş ve sertleşmiş. Testosteron sen nelere kadirsin. Kadın ve erkek halini çıplak görmeyi gerçekten isterdim.
Ulen ne güzel taş gibi hatunsun, yatakta her erkeği mum edersin, sen git erkek ol. Hepte güzel kadınlar erkek oluyor enteresan, rüzgar erkoçlarda taş gibi kadındı
Allahsızlara bak ya. Ülkede kız kız bırakmadı. Kızlar kanmayın böyle şeylere nekadar sakal bıraksalarda bir kızın düşmanı yine bir kızdır. Sakal değiştirmez bunu. Değiştirmeeeez
@simgee_yuuna yapma, etme gel en kral psikologlara felan götüreyim seni çocukluğuna inelim, içindeki bu iç çatışmayı çözelim. Ekmemize taş koymayın yeter gayri 😂
Sanki erkekmis kadin olmus kadin olmak zor gelmis de eski erke haline donmus gibi ama allaha şirk kosmaktan baska bisi dil bence bu yasaklanmali resmen buba tesfik edilio
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu simdi kadin sevgilisini neyle tatmin edecek erkeklik görevini nasil yerine getirecek acaba merak ediyorum?😄🙈
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yakışıklı olmuş yaa ama içi kadin işte dışı çok karizma
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > İşte Benim Stilim yarışmacısı Neslihan Doğrusöz cinsiyet geçiş operasyonu geçirdi ve son haliyle herkesi şok etti! Çok yakışıklı olmamış mı?