Bence cok güzel bir kadin, estetik ameliyati oldugunu söyleyenler var.. Ama emin degilim .. Sizce nasil?
link
link
kadınlar kulübüne girip bakarsan görürsün ki onu tanıyan insanlar var fatmagül fakının gözleri hidrocor lensi.orda takmasına izin vermişler ve dudaklarına gtmeden silikon ekletmis adriana limaya benzemek için.gerçi adriana lima da dudaklari silikonlu:) bir doğal güzel yok arkadaş.boyu 160 mış birdebacakları roberto carlos falan diye espri konusu olmuş twitter da:) bildiklerim bunlar:)
Burun kismi beni rahatsiz ediyor. Onun disinda hos biri.
Baktim simdi Google'dan.
1. Niye Tuncay'in sevgilisi?
2. Nerden tanimam gerekiyor bu hatunu? Twitter fenomeni falan mi?
Survivor
Tamam o zaman bilmeyerek bir sey kaybetmemisim.
Kaya yok Meteor Limanın türk versiyonu link heyy yavrum heyy. 1.74 boyunda 60 kg mal gibi erkekle cıkıyor bu hatun paranın gözünü sevim.Sonrada konu acıyorlar yok hangi kıyafet erkekte güzel sixpack güzelmi lan para isde.
174 mü :S yok artık survivorun en kısa boylusu boyu 160 :)
Onu demiyorum eskiden böyle biriyle çıkıyordu.Şimdi Tuncay şanlının karısı Tuncay cokmu yakısıklı bu kadın göre değil ama varsa altında maserati 1.20 35 kg olsan fark etmez.
ben yanlis anladim ozaman pardon fatmagul fakinin boyuda uzun degil yani 160 boyundaymis.
Güzel kadın. Ameliyat durumunu ya ona ya da doktoruna sormak lazım.
Cevap
8Cevap
teni çok koyu açık tenli olsa daha mükemmel olur :)
link
Dudaklar sanki slikon gibi ama
zorla güzelik olunuyorya bende hep adriana limaya benzemek icin ameliyat olmayi düsüniyordum :D
bencede güzel estetik olmuştur
estetik azda olsa var:) sen nasılsın peki?
aynı teyzem çok benziyo
sen bile daha güzelsindir :)
japonyadaki teyzeminoğlu lan bu
gözleri lens gbi
hic hos degil
dudaklar dolgu bence
bu kim ki
O kim ya?
estetik var gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar