Bunu marka vs giyim olarak sormadım açıklık getireyim tamamen aura kişilik karakter, görsel olarak verdiğiniz algı bunu dedirtir mi genel de?

kesinlikle öyle marka değil kalite takıntılı biriyim. mesele hiç bir zaman fiyat da değil. ben zaten duruş severim. bir karşı cinse baktım diyelim saçı başı kaşı gözü kıyafeti değil bütün olarak duruşu bende prim yapar.
Cevap
17Cevap
Bence dedirtir dış görünüşüm. Sence dedirtir mi 😛😃
Ahahahah manyak ya
Bir gün elimde kalıcaksın ya bakalım hayırlısı bu ara yırttın güçsüz ve hastayım 😂
Şanslı kesimdensin ve sende bunu biliyorsun en kötüsü😂😂😂😂
😂😂😂😂manyak demiş miydim😂
😂😂😂😂😂😂ay sesli güldüm
😂
Dış görünüşün güzelliği insana verilmiş en büyük hediyedir... Kaliteli her şey her zaman kazanır...
Bu arada benden sana gelene karşılık verir misin sende. Şimdiden teşekkürler
görsel olarak verilen algılar çoğu zaman yanıltıcı olabiliyor.. kişilik karakter olarak o insan hakkında daha fazla bilgi sahibi olmamiz gerekir
Pek önemsemem kendi üzerimde giyim merakım yoktur aylık elbise alıp modayı takip edenlere sormak lazım
Dış görünüş olarak iyi olduğumu düşünüyorum ki çevrem de bunu söyler .
Kalite dış görünüşte değil kalpte ve karakterde olmalı
Öyle bir çabam yok daha çok mutlu olduğum şekilde giyiniyorum
Kalem etekli stilettolu 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı Yasemin Özilhan tadında bir hatun olsun piliz
Bizim insanımız dış görünüşe çok önem veriyor ve abartı olabiliyor kişi doğal ve karakteri ön planda olmalıdır
Her zaman değil şeytanda marka ve tarz giyer
Kesinlikle..
evet bence.
yooo hayır dedirtmez
Dedirtir evet
Dedirtir
Kaliteli giyime önem veririm.
Beğendiğimi giyerim
Cilginlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar