Bahar ablamız doğru mu konuşmuş?😂😂😂
Yani dış görünüşten daha önemli şeyler var bence bu hayatta sevgi saygı, düzgün karakter gibi..😌💫
Şimdi kimse birbirini kandırmasın :) Dış görünüş son derece önemli. dış görünüşten hoşlanmayan biri adım bile atmıyor. her ne kadar iyi bi karaktere sahip bile olsa istemiyor.
Öncelikle göze hitap etmeli , sonrasında söylediğin şeyler önemli.
Tabi dış görünüşte önemli fakat dünyanın en yakışıklı erkeği olsun karaktersiz yalancı birisi olursa cidden benim için pek önemi kalmaz yanii
Bu söylediğin şey herkes için geçerli. Lakin her insan için geçerli ve ortak olan bir şey var. İlk görüşte ki o çekicilik.
dışını beğenmediğin birinin içine bakacağını pek sanmıyorum :)
Yani haklısın
Zaten herkes bu soruda dış görünüşü önemsemiş 😂
Çünkü As olan şey ilk başta dış görünüş :) O sevgi , saygı denen şey de son derece önemli .
Ama ilk tanışma veya ilk görüş de insan şöyle bir boydan aşağıya süzüyor hani ;)
Hıım anladım
İnsan güzel sevmez sevdiğini güzel bulur, sadece dış görünüş ilk tercihi olmamalı insanın, kişilik karakter olarak anlaşmadığın uyum sağlayamadığin kadın ya da erkekle çok güzel ya da yakışıklı olsa bile mutsuz bir ilişkiniz olur.. benim için hiç bir zaman birinci tercih olmadı
Teşekkürler Eig için 🙏😊
Dış görünüş yüzünden birlikte olan ve hayatının içine eden, üzülen, huzursuz olan çok insan gördüm. Böyle olmaktansa dediği gibi olmalı ki sağlıklı bir şey ortaya çıksın
Çok önemli değil , önemli olan yanında mutlu olabilmen ve huzurlu bir hayat sürebilmektedir.
Cevap
17Cevap
Kimse insanın içine değer vermiyor zaten yalan söylüyorlardır her şey dış görünüş ve fizik
Sadece iç güzellik ya da sadece dış güzellik tek başına kar etmiyor. İkisi de gerekli. Ve kimse de mükemmel değildir tabi ki. Yüzde elli, yüzde elli olması en iyisi.
Önemli evet dış görünüş yoksa hamam böceğini de severdim içi güzel diye o yüzden tabi ki dış görünüş önemli ama içiyle tamamlası gerek. Kısacası benim oyunum, benim kurallarım 😏
Önce dış görünüş. Bunu kimse inkar edemez. Göz görmediğini zihnine, kalbine koyamaz. Kimse dışını beğenmediği birinin içiyle ilgilenmez.
İlk etapta dış görünüşe baksam da fakat sonradan içinin kötü olduğunu fark edersem, o zaman yanına yaklaşmam.
herkes için önemli. Sadece önemlilik dereceleri farklı
Nereden nereye atladı ya 😂
Ayrıca kendi dış görünüşü de b*k gibi bu arada.
Evet, iç görünüşe inanmıyorum bu devirde 2 yüzlü çoğu insan
vay bahar ablama bak senn :D
😂😂
Yüze yirmi beş etkisi var..
Önemli
Her sey dış görünüş
Değil
iç görünüşü göremediğimize göre?
Puhahaha ulan bırakın bu yalanları
İnsanlar gercegi kabullenemiyor güzel bir yüzün varsa baska bir seye ihtiyacın kalmıyor karakterin bok gibi olmasın o ayri konu
Önemli ama elbise markası vs değil
Önemli
Önemli evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?