ya böyle ciddi ciddi küfür eden biri değilim ama arkadaşlarla konuşurken bazen küfür ediyorum işte :d
ya bide cinsiyetçi küfürler sa lak ger i zekalı kesmiyor xd
ya bide cinsiyetçi küfürler sa lak ger i zekalı kesmiyor xd
yok yapamam haber izlerken malum şahsı görünce din kitap ana avrat sayıyorum sinirden, türkiye de küfür diyeti mi yapılır sabah kalkınca bile yine uyandım diye sövüyorum
cidden hurmalı manda yoğurdunda boğasım var onu (bak küfür etmedim ehehe)
Senin karşında ski daş şana denk gül gibi çocuk var :D :D :D
Ulan hani kısmet yola çıktımı ya rak bağdattan gelirdi? yaprak bağdattan kaçtı amnyüm
Küfür Eden Adam'ın videosu geldi aklıma hahsadhss
hahshshha yok ya ben bu kadar küfür etmiyorum
Dert ettiğin şeye bak bunlar küfür değil bile 😅 diyete gelince küfür hak edene edilir hak edene hakkını vermezsek haksızlık olur KÜFÜR diyetine karşıyım
Cevap
8Cevap
Sence bu ülkenin gündemlerinden haberdar olup küfür etmemek mümkün mü? Edince rahatlıyorsun en azından
Küfürün de mi diyeti çıkmış? Hiç güleceğim yoktu he.
tamam gülme 👍
Üniversite döneminde bende de bu durum vardı. Kendini şartlarsan o tarz şeyler söyleyeceğin zaman hemen aklına geliyor kendini frenliyorsun.
Küfür etmem, hiç de sevmem
Arkadaşlar komiklik olsun diye söyletir onda bile utanırım
Tatlı tatlı kelimelerle yer değiştirmeyi dene , işe yarıyor. Hani ana… satayım değil de işte gülünü kokladığım gibi 😂😅
gece gece kahkaha attım komşularım gülümü koklayacak kdfjgkldfh tşkler harika yorumun için :d
Bir süre sonra zaten sinirlerin bozuluyor başlarım böyle işe diyip düzgün konuşuyorsun işte 😂😂😂
Başladım 10 dk sonra s*kerim diyetini dedim bozdum tekrar
Hic denemedim seviyorum bu halimi 😀
Alkollü bıraktım onu bıraktım küfürü aslaa
Küfür diyetini ilk defa duyuyorum
Ben başaramam onu
Ben de etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?