Bazı insanlar vardır, varlığı bir dert, yokluğu ayrı bir derttir. İhtiyacımız olduğunda bir şekilde yanımızdadır ama diğer zamanlarda da başımıza çorap örmekle meşguldürler. Bu insanları orada dur artık deyip hayatından çıkarma konusunda zorlanır mısın?
Hem varlığı hem yokluğu dert olan insanları hayatından çıkarmakta zorlanır mısın?
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Yok hiç zorlanmadım.. Ben bu gibi konularda fazlasıyla sert ve kararlıyım.. Bana çok yakın olup bana zarar vermeye çalışan insanlar da oldu.. Silmem çok zaman almaz.. Anında siliyorum.. Şöyle bir olay var ben bir insana nasıl gidiyorsam o da bana öyle gelmeli, aksi halde benim için ilerisi gerisi olmaz bunun.. İnsanlar çok güldüğümüz zaman sanıyorlar ki sınırsız yaşıyoruz bilakis benle geçinmek zordur.. Sınırları test etmeye varım ama karakterime ters şeyleri asla uygulamamı beklemesin kimse benden.. Keyifli günler..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet çok zorlanıyorum bazen. Aşağı tükürsen bıyık yukarı tükürsen sakal misali.
Türkçede cümlenin sonunda tanyana iki nokta diye bir şey yoktur. Noktadan sonraki kelime büyük harfle başlar ve soru eki ayrı yazılır Oldu mu şeklinde olacaktı yani.
Zorluyor. En çokta o zorluyor.. Var olsun istersin ama olmasında. Çünkü yaptıkları, dönse bile tekrardan yapacağı anlamına gelir. Giderken, arkaya bakmadan gitmeli.
Bir tuşa bakıyor beni düşünmeyeni ben düşünemem herkesin seçim hakkı var seçimini yapar sonuçları var herkes payına düşeni alır ben aldım payıma düşüni